Ličila za otroke

Naša ličila za otroke so varna in najvišje kakovosti, zaradi vrhunskega oblikovanja in preproste uporabe se otroška ličila hitro priljubijo vsem punčkam in staršem! 

Ličila za otroke so danes zelo priljubljena kozmetična sredstva za otroke in obenem so tudi ustvarjalne igrače za punčke in tudi fante. Ličenje je prastara človeška kreativna dejavnost, ki sega precej dlje nazaj v zgodovino kot si lahko zamislimo. Z ličili olepšamo in spreminjamo izgled človeškega telesa in to počnemo ljudje že iz prazgodovine. Barve za poslikavo obraza so uporabljale in še uporabljajo vsa ljudstva sveta. Tattoo-ji ali tetovaže so prav tako priljubljena ustvarjalna dejavnost okraševanja telesa med vsemi civilizacijami. Z uporabo kozmetičnih pripomočkov in ličenjem smo vedno dokazovali pripadnost, družbeni položaj ali na ustvarjalen način izkazovali svojo lastno identiteto in originalnost.

Danes so otroška ličila varni kozmetični pripomočki za urejanje telesa in  tudi likovni za razvoj domišljije kreativno igro.

Ličenje je zabavno in ustvarjalno delo in igra. Pri otroku razvija čut za estetiko in ga spoznava s smislom in namenom za uporabo ličil. Ličimo se lahko za vsak dan ali ob posebnih priložnostih. Naličimo se za v službo, ličijo se filmski igralci in vsi nastopajoči gostje, ki jih gledamo v oddajah po televiziji. Naličeni so gledališki igralci in slavni športniki ponosno razkazujejo svoje nove tatuje.

Kakšen mora biti otroški set za ličenje in kaj naj bo v nejm?

Ker so odrasli za vzor otrokom se tudi tudi otroci se radi urejajo in naličijo. Kreda za lase je pogosto ličilo za otroke, ki ga uporabljajo deklice že v onovni šoli in lip gloss prav tako. Tudi bleščice za lase, telo in obraz so priljubljene pri punčkah. Prav tako imajo vsi radi tattoo nalepke za otroke. Te so pri fantkih še posebej priljubljene tako kot je pri punčkah to otroški lak za nohte. Vsa ličila pa je seveda potrebno znati uporabljati in vedeti kako s z njimi polepšati in ne našemiti. No, razen če ni ravno kakšna opustna sobota ali torek za vogalom. Najpomembnje je, da je otroški set za ličenje najvišje kakovosti in popolnoma varen. Ne glede na to ali so to nalepke za nohte, nalepke za obraz, otroški laki za nohte, bleščice in senčila za oči ali karkoli drugega mora biti uporaba varna in preeprosra. Nanašanje in odtranjevanje otroških ličil mora potekati brez madežev in uporabe agresivnih kemičnih snovi.

Napolni si sama svoj kovček z ličili za otroke, z varnimi, lepimi in samo najboljšimi za tvojega otroka!

Otroški kozmetični kovček ali otroška mizica za ličenje ne smeta vsebovati nobenega otroškega ličila, ki ni najvišje kakovosti. Le takšna ličila za otroke so varna! Vsak set za ličenje za otroke, ki ga imajo Kreativne igrače je najvišje kakovosti! Ličila se preprosto nanašajo in preprosto se odstranijo brez posledic za občutljivo kožo, las ali nohtov otroka. Z njimi ne packaš ne puščaš neotrebnih madežev in predvsem je neškodljiv za male in občutljive otroške nohte in nežne lase in kožo. Ustvarjalna dejavnost z ličenjem je tako varna že za otroke od 3. leta dalje. Kdaj pa boš spoznal-a svojega otroka z umetnostjo in pravim namenom ličenja je seveda stvar vsake posamezne mame in očeta.

Prikaži večManj

13 izdelkov

13 izdelkov