Punčke

Se kdaj vprašaš katere punčke so tiste igrače, ki dobro vplivajo na razvoj zdrave samopodobe deklic?

Ker so to priljubljene igrače za punčke in spremljajo deklice ponavadi že od njihovega 3. leta dalje imajo tudi velik vpliv na njihov razvoj.  Sprva se deklice, ko so še malčice igrajo z mehkimi  punčkami in dojenčki iz blaga. To so ljubkovalne igrače, ki so jim v tolažbo in jim dajejo občutek varnosti. Ker se v tem obdobju deklice naučijo hoditi  rade vzamejo v roke tudi voziček za punčke in zapeljejo svojega najljubšega dojenčka na sprehod. Potem pa že takoj po tretjem letu nastopi tista prava punčka o kateri govorimo. Prve in najbolj prepoznavne, ki pa žal nimajo tako dobrega vpliva kot bi si želeli so še vedno Barbike! Zakaj? Njeno veličanstvo Barbie, je nastalo konec pedesetih let prejšnjega stoletja in se ohranilo vse do današnjih dni. Manj znano je, da Barbie punčkam botrujejo nemške Bild Lilli doll, ki so bile navdih za kopiranje družbi Mattel. Kakorkoli Mattel je izdelal in prodal več kot milijardo Barbie punčk. Tako se je pričela industrija princesk po vsem svetu!

Takoimenovani punčki, ki je v bistvu fashion doll oziroma modna lutka so dali telo odrasle ženske. Seveda precej spremenjeno glede nato, da bi ji v resničnih proporcah manjkalo kar nekaj reber in stopalo bi imela v velikosti št. 35. Oblečena je tako, da reflektira modne trende in določa visok glamur in super uspešen življenjski slog. Punčke Barbie s svojo dolgoletno prisotnostjo pomembno vplivajo na razmišljanje deklic in razumevanje družbenih vrednot. Vitke, dolgonoge in lepo oblečene Barbike so uspešne in odrasle ženske, ki rade kažejo svoj spol in živahen izgled povezan z njim! Igra s takšnimi punčkami idealizira uspešno vzpenjanje po družbeni lestvici in vrhunski življenjski slog, ki si ga deli s svojimi premožnimi prijatelji! Pa je to dobro za razvoj zdrave samopodobe deklic?

Ste se kdaj vprašali kako močan vpliv ima lahko igra s punčkami na razvoj zdrave samopodobe deklic?

Pri deklicah je igra vlog zelo priljubljena in igrače, ki zavzemajo osrednji prostor te priljubljene igre, so zagotovo punčke in dodatki za punčke, ki še dodatno obogatijo priljubljeno igro vlog. Igra s punčkami se prične že zelo zgodaj. in tukaj se naenkrat pojavi veliko različnih ponudnikov. Izbiramo lahko med široko paleto punčk,ki pa žal pa ni vsa najbolj primerna. Nekatere punčke iz ponudbe se ne izkažejo kot dobra izbira igrače za punčke. Zapeljive zdravnice, zapeljive tajnice ali tenis igralke in zelene pošasti iz vesolja verjetno ne sodijo med nekaj kar naj bi imelo dober vpliv na razvoj zdrave samopodobe deklic. Zato smo mi v Kreativnih igračah iskali in tudi poiskali najboljšo izbiro za vašo deklico!

Lottie je zdrava alternativa Barbie!

Bogata kolekcija Lottie punčk in dodatkov za igro je oblikovana tako, da omogoča deklicam zdravo igro. Takšno kjer otroška radovednost vodi do odkritij, domišljija pa lahko neovirano zdivja. Lottie punčka je otrok kot je otrok vaša deklica. Njeno telo je izdelano v razmerju devetletne deklice. Punčka Lottie se oblači v otroška oblačila, ki so izdelana po meri otrok in z vsemi krojaškimi podrobnostmi. Na voljo so imenitni igralni seti, ki spodbujajo deklice k igri v naravi, gibanju na prostem, športu, učenju in raziskovanju. Lottie hiška za punčke, lesen hlevček, taborniški šotor, kanu in še ogromno drugih dodatkov, ki jih drugje ne vidimo je vsebinsko povezanih in prinaša veliko zabavne in poučne igre. Kakovostna in raznolika igra uči deklice tudi o veliko različnih poklicih kar zelo vpliva na kasnejšo diverziteto pri izbira šolanja in poklica. Lottie punčke so inžinerke, paleontologinje, astronavtke, slikarke ali prostovoljke v zavetišču za živali, kjer skrbijo za muce in kužke. So športnice, umetnice in skrbijo za naravo. So šolarke, ki rade hodijo v šolo, male balerine, ki imenitno plešejo balet in astronomke, ki opazujejo nočno nebo polno zvezd. Predvsem pa so otroci in  rade počnejo vse kar počnejo otroci.

Punčka Lottie je ustvarjena s pomočjo otrok in otroci so tisti, ki se želijo igrajo z njo. Prava izbira za vstop v čudoviti svet punčk so Lottie! To so velikokrat nagrajene in priporočene igrače za punčke 3 leta in več! Nagrade so prejele tako s strani strokovnjakov kot staršev in otrok po vsem svetu! Kreativni dodatki za punčke in kreativna igra z njimi bodo navdušili vsako deklico. Lottie ima telo v razmerju 9-letnega otroka. Stoji sama na svojih nogah. Le glava te najbolj ljubke punčke, je vsem na ljubo nekoliko večja, kajti le kdo se ne igra rad z urejanjem pričesk?

Punčke Lottie so najboljše punčke za punčke!

Zanimivo in poučno igro z Lottie krasijo bogati dodatki za igro, ki odlično vplivajo na razvoj zgodnje fine motorike deklic. Priporočena starost za igro z vsemi igračami iz Lottie kolekcije je od 3. leta dalje. To je tudi ravno pravi čas, da se deklice že spoznajo z Lottie. Igra z natančno izdelanimi dodatki izdatno vadi spretnost prstov in vščine uporabe uporabe rok malih deklic. Zaradi raznolike, zabavne in poučne igre se otrok veliko nauči o svetu, ki ga obdaja. Tako se bodo deklice kasneje v resničnem svetu bolje, lažje in pravilneje odločale kaj in kako početi v življenju!

Igrače za punčke niso samo punčke, a deklice se bodo vedno rade igrale z njimi! Na trgu je ogromna ponudba, ki pa žal ni vsa primerna in potrebno je znati izbrati. Izberite Lottie in čudovite dodatke za bogato igro. To so najlepša darila za punčke. Deklice jih obožujejo. Za vrhunsko oblikovanje in najvišjo igralno vrednost so prejele 34 mednarodnih nagrad s strani strokovnjakov, staršev in otrok. Ali veš, da je Lottie je tudi edina punčka, ki je spoh kdaj poletela v vesolje. Z britanskim astronavtom Tim Peak-om je na misiji Principia odletela na orbitalno postajo. STEM za otroke je dobil novo zvezdnico!

Otroštvo mora biti prostor rezerviran za igro, kjer je edina omejitev za igro čas za spanje! Zdrava igra z Lottie punčkami v vseh pogledih omogoča zdrav razvoj vaše deklice in ta je pogoj za njeno lepo in uspešno prihodnost! 

Uprimo se industriji princesk. Bodi pogumna, bodi drzna, bodi ti!

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 44

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 44

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3