Punčke iz blaga

Punčke iz blaga so ena najstarejših igrač kar jih poznamo.

Otroška igra in igrače so nekaj kar izvira iz pradavnine in punčke iz blaga tudi sodijo že tja. Punčka iz cunj ali punčka iz blaga, kot se morda lepše sliši in danes bolj uporablja, je ostala enaka. Nenavadno toda resnično je, da se igre in igrače skozi čas niso kaj dosti spreminjale. Razen seveda v materialu in načinu izdelave. A punčka iz cunj je ostala enaka. Iz cunj sešita punčka, kakor je to bila že nekoč pred davnimi časi!

Iz blaga sešite punčke so mehke in prijetno tople na dotik. Spadajo med mehke igrače, ki med igro pomirjajo otroka in mu dajejo občutek varnosti in ugodja. Za najmlajše otroke so to ljubkovalne igrače, ki jih ti radi stiskajo k sebi, kasneje pa postanejo odlične igrače za igro vlog. Torej so to primerne igrače za otroka od rojstva dalje, ki potem rastejo z njim. Krasen primer trajnostne igrače! Otrok se je ne naveliča in igrača ostane aktualna še dolgo potem, kojo je prvič dobil. Vse stare klasične igrače za katero rečemo, da so brezčasne imajo to lastnost. Ali ste to že kdaj opazili?

Doma izdelana punčka iz blaga ali kupljena v trgovini?

Vsekakor so najdragocenejše takšne igrače, ki jih lahko izdelamo sami ali še bolje s pomočjo otrok. Tudi otroci bodo na takšne igrače najbolj ponosni. Že sama izdelava je čudovit način igre, ki je nujna za otroka. To je ustvarjalna igra, ki spodbuja kreativnost otroka in mu razvija tisto najpomembnejše - domišljijo! Punčka iz blaga za izdelavo ne zahteva posebnega znanja ali materiala, je pa seveda potreben čas. Tega pa žal nimamo na voljo za sve kar bi želeli. V tem primeru nam ostane še ena rešitev. Iz kakovostne ponudbe, ki je na voljo danes v izbranih trgovinah izberemo primerno punčko. Dobra izbira bo zagotovo osrečila otroka. Sploh če potrebujete lepo darilo za kakšno praznično ali katerokoli drugo priložnost.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 19

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 19

Stran:
  1. 1
  2. 2