Otroška kuhinja

Otroška kuhinja je priljubljena montessori igrača in dobra priprava otroka na resnično kuho, ki bo kaj kmalu sledila v mamini in očkovi 'tapravi' kuhinji. Z otroško kuhinjo otroka spodbudimo k samostojnemu odkrivanju kreativne igre, ki dejansko deluje v resničnem svetu. Kuhanje v otroški kuhinji je zabavno in kreativno delo-igra. A seveda le, če se ga lotimo v stilu pravih kuharskih mojstrov.

Ker so otroci že po naravi ustvarjalni, je tudi njim všeč kuhanje in priprava hrane v otroški kuhinji. Zato jim omogočimo primerno igro v kakovostno postavljeni kuhinji z vsemi dodatki za otroško kuhinjo. Tako bodo lahko pokazali kaj vse zmorejo naši mali šefi otroške kuhinje. Vsaka lesena otroška kuhinja, ki jo boste našli v Kreativnih igračah je kakovostna, dobro opremljena in primerna za vse male kuharje in kuharske okuse.

V bogati ponudbi blestijo odlične lesene otroške kuhinje in najboljši dodatki za otroške kuhinje.

Izbiraj med različnimi znamkami najvišje kakovosti kot je Gluckskafer, Bigjigs Toys, Tidlo ali Little Dutch otroška kuhinja. Vse te so čudovito oblikovane in vsaka izbrana lesena otroška kuhinja iz naše ponudbe se bo prijetno prilegala v vsak vaš prostor. Poišči, izberi in dodaj v svojo otroško kuhinjo še nekaj iz naše bogate izbire kuhinjskih pripomočkov najvišje kakovosti, da bo kuhanje res popolno doživetje za otroka!

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 49

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 49

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Show More Products

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.