NA IG & FB VSAK DAN NOVA KODA ZA POPUST! SPREMLJAJ NAS!

Več pogledov

Holztiger

HOLZTIGER Lesene živali Krava, stoječa

Na zalogi

11,90 € Cena:
11,90 Cena:
Quick overview:

Lesene figurice živali Holztiger - Kravica Liska.


Črno bela Liska je ročno izdelana lesena figura Kravice, ki srečna stoji na travniku, v hlevčku ali molznici. Postavite jo kamorkoli želite, veselo bo mukala in popestrila igro na kmetiji. Muuu - Lesena figurica Krava je odlično darilo za vsakega mladega zbiratelja lesenih živalic in popoln dodatek za vsako kmetijo na kateri živijo lesene živali.


Vstopite v čudoviti svet ročno izdelanih lesenih figur živali Holztiger, kjer je vsaka lesena figurica edinstvena kot je edinstven otrok, ki se z njo igra. Lesene igrače v slogu Holztiger - Waldorf so trajnostne in v celoti izdelane iz masivnega lesa javorja in bukve. Vse lesene živali so pobarvane s popolnoma nestrupenimi barvami na vodni osnovi. Lepota zrnate teksture lesa je dobro vidna na vsaki skrbno izdelani figurici. Zdržljiv masiven les iz katerega so figurice živali izdelane bo zdržal preizkus časa in igre vsake igralnice!

Glejte kako te čudovite lesene figurice živali oživijo v rokah otrok, ko se igrajo z njimi! Namenoma poenostavljene lesene figure so zelo priljubljene Waldorf igrače. Otrokom omogočajo, da samiz lastno domišljijo vdihnejo življenja v like figuric. Otroci lahko poustvarijo lastne izkušnje iz sveta, ki jih obdaja in se potopijo tudi v bolj fantazijski svet z eksotičnimi figuricami.

Holztiger lesene figurice živali so danes priljubljene tako med otroci kot odraslimi po vsem svetu! Očarljive figurice živali in drugih likov so ustvarjene za igro in razvoj mladih umov - Sestavite svoj Holztiger igralni set živali že danes!

Šifra izdelka: 80003
EAN: 4013594800037

Podrobnosti

Velikost: 16 x 2,8 x 10 cm
Teža: 0,14 kg
Izdelano v EU

Priporočena starost otroka: 3+

Holztiger lesene figurice so že leta prepoznavne po igralni vrednosti in visoki kvaliteti. Ročno izdelane v Evropi iz kakovostnega lesa javorja in bukve, obarvane z barvami na vodni osnovi najvišje kakovosti, so obveljale kot ene najboljših! Na površini figuric so dobro vidne naravna zrnata tekstura lesa ter mineralne črte in vzorci, ki delajo vsak kos edinstven! Lesene igrače so zaščitene pred znojem in slino z netoksičnim lakom na vodni osnovi. Vse Holztiger lesene živali so kakovostne igrače za kakovostno igro. Priporočene so za igro, učenje in razvoj otroka od 3. leta dalje. Waldorfske figure živali Holztiger odpirajo otroški svet domišljijske igre!

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

ProizvajalecHolztiger

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HOLZTIGER Lesene živali Krava, stoječa

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.