Lesene živali in figurice

Ročno izdelane lesene figurice živali in dodatkov iz masivnega lesa so edinstvene, kot je to vsak otrok, ki se z njimi igra.

Priljubljene lesene gozdne in domače živali pritegnejo otroka v fantazijski svet igre, ki nima meja. Umetelno izdelane figurice Holztiger so priljubljene tako med otroci kot med odraslimi zbiralci enkratnih lesenih igrač za vse čase. Priljubljene figurice lesenih živali in dodatkov za pravljično igro so fantastično izdelane lesene igrače, ki trajajo vse življenje. Izberi iz bogate kolekcije nekaj zase ali za čudovito darilo. Poleg ročno izdelanih figuric so v naši bogati ponudbi tudi vse druge figurice najvišje kakovosti, ki bogatijo igro in skbijo za razvoj otroka in bogatijo otroško domišljijo.

Prikaži večManj

Izdelki od 61 do 80 od skupaj 157

Stran:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. GRAPAT Mandala Fire Drops

    Grapat Mandala Fire Drops sestavljena iz 36 lesenih ognjenih kapljic ali solzic, obarvanih v 3 različne odtenke rdeče!

    Fire Drops so fantastična Grapat Mandala in zelo domiselno oblikovane ognjene kapljice, ki jih boš uporabljal-a na veliko načinov v Montessori in Waldorfskem načinu igre. In seveda kakorkoli drugače tudi. Izboljšaj svoje vulkanske prizore in uporabljaj ognjene solzice kot ključne lesene igrače za pomoč pri zgodnji matematiki in spretnostih učenja štetja ter izdelavi mandal. Vizualna lesena igrača Mandala starejšemu otroku pogosto pomaga opažati vzorce, ki jih je mogoče najti v ulomkih in časovni razpredlnici.

    Ognjene kapljice Grapat mandala lahko preprosto uporabi kot osnovne lesene sestavine v otroški kuhinji. Njihovo gladko, zaobljeno dno in zaobljene konice so zanimive za raziskovalno igro mlajših otrok. Naravne lesne igrače Grapat ustvarjajo privlačno senzorično prizorišče igre in otrok jih bo rad razvrščal in štel.

    Mandala Fire Drops 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric kapljic Grapat mandala iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z gobicami v 3 različnih gorečih odtenkih rdeče je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 3 naravnih barvah ognja, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z ognjenimi solzicami vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Fire Drops je kolekcija 36 lesenih figuric kapljic, ki te začarajo!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice ognjenih kapljic na pladenj ali kar kamor želiš in ustvarjaj z lastno domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    16,50 €
  2. GRAPAT Mandala Green Cones

    Grapat Mandala Green Cones sestavljena iz 36 lesenih stožcev, obarvanih v 3 različne odtenke zelene!

    Grapat Mandala Green Cones 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric stožcev Grapat mandala iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z gobicami v 3 različnih zelenih odtenkih je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 3 naravnih barvah zelenja, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z stožci vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Green Cones je kolekcija 36 lesenih figuric gobic, ki te začara!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice Mandala Green Cones na pladenj ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    12,90 €
  3. GRAPAT Mandala Honeycomb

    Grapat Mandala Honeycomb vključuje 36 lesenih figuric v obliki satja ali čebeljega panja, 2 x 24 v različnih odtenkih rumene in 12 iz naravnega lesa.

    Grapat Mandala Honeycomb ima izjemno taktilne, ročno izdelane mini figurice satja, ki jih vsak otrok obožuje. Z veseljem jih bo poskušal zložiti čim višje, kar ni lahko v tej velikosti! Zaradi oblike satja ali čebeljega panja so idealne za kombiniranje z lesenimi čebelami, da ustvarš svoj lastni čebelnjak. Montessori in Waldorfski nastavitvi igre bo prav všeč komplet 36 lesenih mini satov za ustvarjanje zabavnih in vabljivih iger razvrščanja in štetja, ki pomagajo pri teh ključnih zgodnjih matematičnih spretnostih. Naučit se šteti, razvrščati, deliti in množiti s tem kompletom 36 lesenih čebeljih panjev, pri čemer uporabite ta odprt leseni komplet igrač kot vizualni pripomoček za opazovanje vzorcev in pomoč pri učenju časovnih tabel. To je naraven, trajnosten leseni komplet igrač, ki bo trajal leta, ko se bo razvijala otrokova domišljija in spretnosti.

    Mandala Honeycomb 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric satja Grapat mandala iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra v 3 različnih odtenkih rumene in naravne barve lesa je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 3 barvah rumene in natur, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z gobicami vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Honeycomb je kolekcija 36 lesenih figuric satja, ki te začara!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice gobic na pladenj Jesen ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    13,20 €
  4. GRAPAT Mandala Flowers

    Grapat Mandala Flowers komplet sestavljen iz 36 lesenih žetonov-števcev, v obliki rožic v 3 različnih roza odtenkih!

    Montessori materiali, montessori igrače in Waldorfska postavitev igre bodo ta všečni komplet 36 lesenih žetonov z rožicami kar posrkali vase. Z Grapat Mandalo Flowers uredi cvetlične igralne prizore ali jo uporabi za ustvarjanje iger za razvrščanje in štetje, ki pomagajo pri teh ključnih zgodnjih matematičnih spretnostih. Nauči se šteti, razvrščati, deliti in množiti s tem kompletom 36 lesenih rožic, pri čemer uporabi ta open-ended komplet lesene igrače kot vizualni pripomoček za učenje vzorcev in pomoč pri učenju časovnih tabel. Mandala Grapat Flowers je naraven, trajnosten komplet lesene igrače, ki bo trajal leta igre medtem, ko se bosta razvijala domišljija in spretnost otroka.

    Grapat Mandala Flowers 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric Grapat mandala iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z gobicami v 3 različnih roza odtenkih rožic je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 12 naravnih barvah mavrice, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z žetoni vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Flower je kolekcija 36 lesenih figuric rožic, ki te začara!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice gobic na pladenj Jesen ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    14,00 €
  5. GRAPAT Mandala Eggs

    Grapat Mandala Eggs komplet sestavljen iz 36 lesenih figuric jajc, pobarvanih v nežnih vijoličnih odtenkih.

    Odprta igra, montessori materiali in lesene igrače v svoji najčistejši obliki. Zbirka Grapat Mandala Eggs vsebuje 36 majhnih lesenih jajčk v različnih odtenkih vijolične, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre s štetjem in seveda izdelovanje mandal. Otroci se bodo igrali na naravne načine, kot so štetje in razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov, z malo spodbude pa se lahko naučijo tudi umetnosti izdelave mandal. Grapat lesena mandala Eggs je čudovito otipljiva in očarljiva.

    Mandala Eggs 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric jajčk Grapat mandala iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra v 3 nežnih vijoličnih odtenkih je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z gobicami vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Mandala Eggs je kolekcija 36 lesenih figuric vijoličnih jajčk, ki te začara!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice gobic na pladenj Jesen ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    14,25 €
  6. GRAPAT Mandala Raindrop

    Grapat Mandala Raindrops sestavljena iz 36 lesenih oblik dežnih kapljic, pobarvanih v treh odtenkih modre barve.

    Mandala Grapat v obliki lesenih dežnih kapljic bo čudovit dodatek tvoji igralni zbirki naravnih lesenih igrač. Uporabi ga za okrasitev prizora igre in prikaži, da dežuje, ustvarjaj reke, pljuske ali kar koli drugega, kar je povezano z vodo. Mandala Raindrops je res kot nalašč za domišljijsko igro. Seveda so te dežne kapljice čudovite tudi za izdelavo mandal, svoji umetnosti pa dodaj element vode. Zagotovo bo navdihnil vse vrste ustvarjalnosti in spodbudil domišljijo mladih in starih.

    Mandala Raindrops 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric vodnih kaplijic Grapat mandala iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z lesenimi figuricami v 3 različnih odtenkih modre je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 3 naravnih barvah vode, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z gobicami vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Raindrops je kolekcija 36 lesenih figuric kapljic, ki te začarajo!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice kapljic na pladenj ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    15,95 €
  7. GRAPAT Mandala Orange Cones

    Grapat Mandala Orange Cones je komplet mandale 36 lesenih figuric gobic v 3 sončnih odtenkih!

    Mandala Orange Cones so loose parts & montessori materiali izdelovalca naravnih lesenih igrač Grapat. Stožce mandale lahko uporabiš za dodajanje reliefa in barve drugim mandalam, pa tudi za dodatno dekoracijo za igralne prizore in dodajanje zbirkam lesenih kock. Lepe in na otip prijetne stožce je veselje prijemati, postavljati vedno nove oblike z njimi in jih vrteti med prsti naprej in nazaj kar naprej.

    Grapat Mandala Orange Cones 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric stožcev Grapat mandale iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z Grapat Cones v 3 različnih sončnih odtenkih je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Privlačna zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric stožcev v 3 naravnih barvnih odtenkih sončnih žarkov, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z mandalo vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat in drugimi naravnimi lesenimi igračami za prosto igro. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Orange Cone je kolekcija 36 lesenih figuric Cones, ki te začarajo!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice Cones na pladenj ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    12,55 €
  8. GRAPAT Mandala Trees

    Grapat Mandala 36 lesenih kosov v obliki drevesa, pobarvanih v treh bogatih odtenkih zelene.

    Dodaj nekaj naravnega zelenila igri temi s temi imenitnimi drevesi v kompletu Grapat Mandala Trees.

    Mandala Trees 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric Grapat mandala iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra s figuricami v 3 bogatih odtenkih zelene je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 3 naravnih zelenih barvah gozda, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z gobicami vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Trees je kolekcija 36 lesenih figuric dreves, ki te začara!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice na pladenj ali kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo. Dodaj nekaj novega svoji izdelavi mandale s temi drevesi mandale Grapat. Ustvari gozd za svoje prizore malega sveta. Uporabi kot matematični pripomoček za štetje, razvrsti jih, delit in pomnoži. Kosi mandale Grapat so čudovit dodatek k vsakemu kompletu lesenih igrač z obilico možnosti uporabe in igranja.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    16,50 €
  9. GRAPAT Mandala Little Stones

    Grapat Mandala Little Stones je 36 lesenih kosov mandale v obliki kamna, obarvanih v treh odtenkih zemeljsko sive.

    Grapat Mandala ima preproste kose v obliki kamenčkov, ki jih uporabiš za izdelavo mandale in številne druge ustvarjalne oblike igre. Vsak majhen kamenček je oblikovan tako, da se lahko zloži eden na drugega. Otroci se bodo seveda igrali, izdelovali oblike in vzorce ter šteli in razvrščali. Dodaj kamne mandale v svoje lastne igralne prizore in jih vključi v prosto igro z drugimi lesenimi igračami.

    Lesena igrača Mandala Little Stones 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric kamenčkov Grapat mandala iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z gobicami v 3 različnih zemeljsko sivih odtenkih je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 3 naravnih barvah zemeljsko sive, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem štetja, razvrščanja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Grapat je kolekcija 36 lesenih figuric, ki te začarajo!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom.  Kose grapat mandale lahko uporabiš samostojno ali v povezavi z drugo ustvarjalno dejanostjo, kot je risanje, igra s predmeti iz narave, oblikovanje v pesku ali karkoli želiš. Ustvarjanje mandale je oblika meditacije in čudovit način, da se otroci osredotočijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    13,20 €
  10. GRAPAT Mandala Pinapple

    Grapat Mandala Pinapple je komplet 36 lesenih figuric ananasov v obliki vaze, pobarvanih v treh odtenkih vijolične.

    Kosi Mandale Grapat v obliki mini ananasa bodo čudovit dodatek tvoji igralni zbirki. Uporabiš jih za izdelavo žuželk ali okrasitev cvetličnega travnika, šopka rož ali celo podvodnega prizora z majhnimi vijoličnimi ribicami. Teh 36 figuric mandale je res kot nalašč za domišljjsko igro. Seveda so te ananasove figurice čudovite tudi za izdelavo mandale, saj so izjemen naraven material za tvojo rokodelsko umetnost. Zagotovo bodo navdihnile vse vrste ustvarjalnosti in spodbudile domišljijo mladih in starejših ljubiteljev ustvarjalne igre.

    Mandala Pinapple je atraktiven open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric ananasov Grapat mandale iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z ananasi v treh odtenkih vijolične je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Privlačna zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric ananasov v 12 naravnih odtenkih vijolične, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z lesenimi ananasi vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Pinapple je kolekcija 36 lesenih figuric anananasov s podobico vazic, ki te začara!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice kamor in kakor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    15,95 €
  11. GRAPAT Mandala Flower Petal

    Grapat Mandala Flower Petal je komplet 36 lesenih kosov mandale v obliki cvetnih listov, ki so pobarvani v treh odtenkih rdeče in roza!

    Grapat Mandala Flower Petal je čudovit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric cvetnih listov Grapat mandale iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra s cvetnimi listi v 3 odtenkih rdeče in roza je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Privlačna zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric cvetov v 3 odtenkih rdeče in roza, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro s cvetnimi listi vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Flower Petal je kolekcija 36 lesenih figuric cvetnih listov, ki te začara!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Kose Grapat mandale Flower Petal lahko uporabiš samostojno ali v povezavi z drugimi ustvarjalnimi dejavnostmi, kot so risanje, spoznavanje predmetov iz narave, oblikovanje v pesku, mivki ali karkoli želiš.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    14,60 €
  12. GRAPAT Mandala Snowflake

    Grapat Mandala Mandala Snowflake je komplet 36 stožčastih mandal snežink, pobarvanih v treh odtenkih bele in ledeno modre!

    Grapat Mandala Snowflake 36 je imeniten open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric snežink iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra s snežinkami Grapat v 3 odtenkih bele in ledeno modre je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    Igra z mandalo je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Privlačna zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric snežink v 3 naravnih odtenkih barve snega in ledu, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z gobicami vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Snowflake je kolekcija 36 lesenih figuric snežink, ki te začarajo!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice mandale na pladenj Zima ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    16,50 €
  13. GRAPAT Mandala Rainbow Eggs

    Grapat Mandala Rainbow Eggs je komplet mandale 36 lesenih figuric jajčk v 12 mavričnih odtenkih!

    Mandala Rainbow Eggs 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric jajčk Grapat mandale iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z jajčkami v 12 različnih mavričnih odtenkih je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Privlačna zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric jajčk v 12 naravnih barvah mavrice, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z lesenimi jajci vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Rainbow Eggs je kolekcija 36 lesenih figuric jajčk, ki te začara!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice jajčk na velikonočni pladenj ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    16,50 €
  14. GRAPAT Mandala Rainbow Mushrooms

    Grapat Mandala Rainbow Mushrooms je komplet mandale 36 lesenih figuric gobic v 12 mavričnih odtenkih!

    Mandala Rainbow Mushrooms 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric gobic Grapat mandale iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z gobicami v 12 različnih mavričnih odtenkih je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Privlačna zbirka lesenih gobic je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 12 naravnih barvah mavrice, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z gobicami vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Rainbow Mushrooms je kolekcija 36 lesenih figuric gobic, ki te začara!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice gobic na pladenj Jesen ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    14,95 €
  15. GRAPAT Mandala Natural Wood

    Grapat Mandala Natural Wood iz naravnega lesa s 120 kosi lesenih figuric!

    Mandala Grapat 120 je velik open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je kar 120 kosov lesenih figuric Grapat mandale iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z 10 različnimi vrstami loose parts materialov je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

    To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 120 lesenih figuric v različnih naravnih formah, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen začetni komplet za igro z loose parts vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. V kolekciji so stožci, kapljice, cvetni listi, kamenčki, satje in še veliko več!

    Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantasitčen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice na pladenj letni časi ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

    Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

    Poizvej več
    35,65 €
  16. PLAN TOYS Lesene čebelice

    Plan Toys Lesene čebelice in leseno satje v šestih barvah z veliko leseno pinceto za najboljše čebelarske veščine od 3. leta dalje!

    Beehives Plan Toys je že zelo znana in originalno oblikovana lesena igrača s šestimi lesenimi čebelicami, šestimi kosi satja v šestih osnovnih barvah, ki se realistično ujema s pravim panjem. Mali čebelarji od 3. leta dalje bodo čisto zaresno pristopili k svojemu čebelarskemu delu in se tako poučili o čebelah, njihovem življenskem okolju, prehrani čebel in namenu čebel.

    S PlanToys Beehives približamo otroku naravo in ga poučimo o pomembnem namenu življenja čebel. Zelo je znano, da čebelarji s ponosom citirajo rek, ki ga pripisujejo znamenitemu Albertu Einsteinu: »Če čebela izgine s površine Zemlje, človek ne bi imel več kot štiri leta življenja.« 

    A kar brez skrbi, saj so tukaj izobraževalne in poučne igrače Plan Toys! Če se lotiš super poučne didaktične igrače Lesene čebelice, ki je sestavljena iz šestih čebel različnih barv (rdeča, vijolična, rumena, oranžna, zelena in modra), z dodatkom šestih kosov satja v enakih barvah in lesene pincete, se boš kot mladi čebelar že zelo zgodaj naučil pomembne zgodbice. Tako boš prispeval, da bodo čebelice še naprej opravljale svoje delo, ti pa boš ogromno pridobil. 

    Vzgojna, poučna in zabavna čebelarska igra je sila koristna za razvoj fine motorike, koordinacije oko-roka, bogatenje besedenega zaklada in govornih sposobnosti. Učenje barv, razvrščanje in štetje, razvoj spretnosti veščin uporabe rok in prstov bo za male čebelarje šala-mala. Odlične montessori igrače se lahko lotiš na številne različne načine, kot ti ljubo.

    Čebelicam lahko pomagaš na njihovi poti iz panja in nazaj s prijemom prstov ali s pinceto. To je odlična vaja, ki ti bo prišla zelo prav, ko se boš učil držati pisalo in pisati. Kakorkoli se igraš s čebelicami poskrbiš za razvoj svojih kognitivnih in finomotoričnih sposobnosti. Pa tudi domišljie seveda, zato brž čebelice v roke.

    Poizvej več
    31,00 €
  17. PLAN TOYS Lesene čebelice Pastel

    Plan Toys Lesene čebelice in leseno satje v pastel barvah z veliko leseno pinceto za najboljše čebelarske veščine od 3. leta dalje!

    Beehives Plan Toys Pastel je že zelo znana in originalno oblikovana lesena igrača s šestimi lesenimi čebelicami, šestimi kosi satja v šestih pastelnih barvah, ki se realistično ujema s pravim panjem. Mali čebelarji od 3. leta dalje bodo čisto zaresno pristopili k svojemu čebelarskemu delu in se tako poučili o čebelah, njihovem življenjskem okolju, prehrani čebel in namenu čebel.

    S PlanToys Beehives Pastel približamo otroku naravo in ga poučimo o pomembnem namenu življenja čebel. Zelo je znano, da čebelarji s ponosom citirajo rek, ki ga pripisujejo znamenitemu Albertu Einsteinu: »Če čebela izgine s površine Zemlje, človek ne bi imel več kot štiri leta življenja.«

    A kar brez skrbi, saj so tukaj izobraževalne in poučne igrače Plan Toys! Če se lotiš super poučne didaktične igrače Lesene čebelice, ki je sestavljena iz šestih čebel v 6 različnih pastelnih barvah, z dodatkom šestih kosov satja v enakih barvah in lesene pincete, se boš kot mladi čebelar že zelo zgodaj naučil pomembne zgodbice. Tako boš prispeval, da bodo čebelice še naprej opravljale svoje delo, ti pa boš ogromno pridobil.

    Vzgojna, poučna in zabavna čebelarska igra je sila koristna za razvoj fine motorike, koordinacije oko-roka, bogatenje besednega zaklada in govornih sposobnosti. Učenje barv, razvrščanje in štetje, razvoj spretnosti veščin uporabe rok in prstov bo za male čebelarje šala-mala. Odlične montessori igrače se lahko lotiš na številne različne načine, kot ti ljubo.

    Čebelicam lahko pomagaš na njihovi poti iz panja in nazaj s prijemom prstov ali s pinceto. To je odlična vaja, ki ti bo prišla zelo prav, ko se boš učil držati pisalo in pisati. Kakorkoli se igraš s čebelicami poskrbiš za razvoj svojih kognitivnih in finomotoričnih sposobnosti. Pa tudi domišljije seveda, zato brž čebelice v roke.

    Poizvej več
    31,00 €
  18. HOLZTIGER Lesene živali Levinja

    Lesene figurice živali Holztiger Levinja!

    Ročno izdelana figurica Levinja iz trdnega masivnega lesa se odlično poda vsem lesenim figuricam Holztiger. Kmetija, gozd, domače živali in divje bodo vesele nove pridobitve. Otrok jo bo s pridom uporabil v vsaki priljubljeni igri s figuricami živali. Lesena figurica Levinja je odlično darilo za vsakega mladega zbiratelja lesenih figuric in živalic. Je popoln dodatek za vsak gozd, divjino ali kmetijo na kateri živijo priljubljene figurice Holztiger

    Vstopite v čudoviti svet ročno izdelanih lesenih figur živali Holztiger.

    To je čaroben svet kjer je vsaka lesena figurica edinstvena kot je edinstven otrok, ki se z njo igra. Lesene igrače v slogu Holztiger - Waldorf so trajnostne in v celoti izdelane iz masivnega lesa javorja in bukve. Vse lesene živali in druge figurice so pobarvane s popolnoma nestrupenimi barvami na vodni osnovi. Lepota zrnate teksture lesa je dobro vidna na vsaki skrbno izdelani figurici. Zdržljiv masiven les iz katerega so figurice živali izdelane bo zdržal preizkus časa in igre vsake igralnice!

    Glejte kako te čudovite lesene figurice živali oživijo v rokah otrok, ko se igrajo z njimi!

    Namenoma poenostavljene lesene figure so zelo priljubljene Waldorf igrače. Otrokom omogočajo, da samiz lastno domišljijo vdihnejo življenja v like figuric. Otroci lahko poustvarijo lastne izkušnje iz sveta, ki jih obdaja in se potopijo tudi v bolj fantazijski svet z eksotičnimi figuricami. Holztiger lesene figurice živali in narave so danes priljubljene tako med otroci kot odraslimi po vsem svetu! Očarljive figurice živali in drugih likov so ustvarjene za igro in razvoj mladih umov - Sestavite svoj Holztiger igralni set živali že danes!

    Starost 3+

    Poizvej več
    11,00 €
  19. HOLZTIGER Lesene živali Levji mladič

    Lesene figurice živali Holztiger Levji mladič!

    Ročno izdelana figurica Levji mladič iz trdnega masivnega lesa se odlično poda vsem lesenim figuricam Holztiger. Kmetija, gozd, domače živali in divje bodo vesele nove pridobitve. Otrok jo bo s pridom uporabil v vsaki priljubljeni igri s figuricami živali. Lesena figurica Levji mladič je odlično darilo za vsakega mladega zbiratelja lesenih figuric in živalic. Je popoln dodatek za vsak gozd, divjino ali kmetijo na kateri živijo priljubljene figurice Holztiger

    Vstopite v čudoviti svet ročno izdelanih lesenih figur živali Holztiger.

    To je čaroben svet kjer je vsaka lesena figurica edinstvena kot je edinstven otrok, ki se z njo igra. Lesene igrače v slogu Holztiger - Waldorf so trajnostne in v celoti izdelane iz masivnega lesa javorja in bukve. Vse lesene živali in druge figurice so pobarvane s popolnoma nestrupenimi barvami na vodni osnovi. Lepota zrnate teksture lesa je dobro vidna na vsaki skrbno izdelani figurici. Zdržljiv masiven les iz katerega so figurice živali izdelane bo zdržal preizkus časa in igre vsake igralnice!

    Glejte kako te čudovite lesene figurice živali oživijo v rokah otrok, ko se igrajo z njimi!

    Namenoma poenostavljene lesene figure so zelo priljubljene Waldorf igrače. Otrokom omogočajo, da samiz lastno domišljijo vdihnejo življenja v like figuric. Otroci lahko poustvarijo lastne izkušnje iz sveta, ki jih obdaja in se potopijo tudi v bolj fantazijski svet z eksotičnimi figuricami. Holztiger lesene figurice živali in narave so danes priljubljene tako med otroci kot odraslimi po vsem svetu! Očarljive figurice živali in drugih likov so ustvarjene za igro in razvoj mladih umov - Sestavite svoj Holztiger igralni set živali že danes!

    Starost 3+

    Poizvej več
    8,50 €
  20. HOLZTIGER Lesene živali Leopard

    Lesene figurice živali Holztiger Leopard!

    Ročno izdelana figurica Leopard iz trdnega masivnega lesa se odlično poda vsem lesenim figuricam Holztiger. Kmetija, gozd, domače živali in divje bodo vesele nove pridobitve. Otrok jo bo s pridom uporabil v vsaki priljubljeni igri s figuricami živali. Lesena figurica Leopard je odlično darilo za vsakega mladega zbiratelja lesenih figuric in živalic. Je popoln dodatek za vsak gozd, divjino ali kmetijo na kateri živijo priljubljene figurice Holztiger

    Vstopite v čudoviti svet ročno izdelanih lesenih figur živali Holztiger.

    To je čaroben svet kjer je vsaka lesena figurica edinstvena kot je edinstven otrok, ki se z njo igra. Lesene igrače v slogu Holztiger - Waldorf so trajnostne in v celoti izdelane iz masivnega lesa javorja in bukve. Vse lesene živali in druge figurice so pobarvane s popolnoma nestrupenimi barvami na vodni osnovi. Lepota zrnate teksture lesa je dobro vidna na vsaki skrbno izdelani figurici. Zdržljiv masiven les iz katerega so figurice živali izdelane bo zdržal preizkus časa in igre vsake igralnice!

    Glejte kako te čudovite lesene figurice živali oživijo v rokah otrok, ko se igrajo z njimi!

    Namenoma poenostavljene lesene figure so zelo priljubljene Waldorf igrače. Otrokom omogočajo, da samiz lastno domišljijo vdihnejo življenja v like figuric. Otroci lahko poustvarijo lastne izkušnje iz sveta, ki jih obdaja in se potopijo tudi v bolj fantazijski svet z eksotičnimi figuricami. Holztiger lesene figurice živali in narave so danes priljubljene tako med otroci kot odraslimi po vsem svetu! Očarljive figurice živali in drugih likov so ustvarjene za igro in razvoj mladih umov - Sestavite svoj Holztiger igralni set živali že danes!

    Starost 3+

    Poizvej več
    13,50 €

Izdelki od 61 do 80 od skupaj 157

Stran:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6