Sprehajalec

Sprehajalec je za vse otroke nepogrešljiv gibalni pripomoček, ko pride čas za prve korake.

Sprehajalec je tesno povezan z razvojem grobe motorike in ključen za razvoj otroka. Razvito telesno jedro otroka in velike mišice nog bodo razvojni rezultati igre s kakovostnim sprehajalcem. Zato nikar ne spreglej te pomembne igrače za gibalni razvoj najmlajših. Prvi koraki so mali za nas a ogromni za malčka. Ko se enkrat prvič sam postaviš na svoje noge ti preostane samo še to, da nekam stopiš ali pa padeš nazaj na ta zadnjo. Dobra mera poguma, nekaj spretnosti, moči in velika želja po raziskovanju svojih zmogljivosti in bližnje okolice so potrebni za ta veliki dan, ko shodiš!

Leseni sprehajalec je že kar klasika in lesene igrače bi ne bile to kar so brez njega.

Pa tudi konec razvojnega obdobja dojenčka, ko že nekako vsi čakamo na ta pomembne dogodek - prvi korak, bi ga pogrešal. V zadnih letih so leseni poganjalci kar napredovali in to so sedaj strašno imenitne igrače za dojenčke in malčke. Najbolje izbrani modeli sprehajalcev, ki jih imajo Kereativne igrače so so bogato opremljene didaktične in senzorične igrače na kolesih za malčke vseh starosti.

Naš sprehajalec za otroke ni smo nekaj kar je za sprehajat.

Veliko mero poguma ti vlijejo zaupanja vredna gumirana kolesa, trden ročaj ravno prave višine, sistem proti nagibanju in zavore. Takšnega varnega sprehajalca za otroke, ki bo imel poleg tega še množico drugih zabavnih za igro in za razvoj koristnih dodatkov niti ni tako lahko najti. Poleg tega visoka kakovost materiala, izdelava in vrhunsko oblikovanje stanejo. Kaj storiti, kako izbrati? NI problema! Kreativne igrače imajo najboljše cene poganjalcev in najvišjo kakovost. Lahko ga kupiš z zavcezanimi očmi.

Kakovosten otroški sprehajalec pomeni, da se bo otrok z njim varno počutil in odlično igral.

Pride dan, ko se skobacaš na svoje noge in glej ga zlomka, uspe ti narediti celo prvi korak. Ampak, tukaj se je zgodba o hoji šele pričela. Koraki so negotovi, drža nepopolna, mišice nog ne poznajo gibov in super bi bilo, če bi imel kakšno oporo in se kaj za prijeti. Takšne bi bile videti naše misli, če bise prestavili v kožo malega malčka, ki shodi. Zato ne pozabi na to in otroku omogoči varno oporo med hojo. Še posebej zabaven del prihaja z igralnimi dodatki, ki otroka zamotijo in spravijo v gibanje.

Voziček za učenje hoje ali sprehajalec?

Kakorkoli ga že imenuješ namen je enak. Kdor se sprehaja se uči hoditi in kdor se uči hoje se mora sprehajati. Katerikoli leseni voziček za učenje hoje izbereš v Kreativnih igračah bo ta odlično služil svojemu namenu. Najbolj zabavna plat naših sprehajalcev je ta, da imajo vsi sila zanimive igralne dodatke. Ti spodbudijo otroka h gibanju, zamotijo malčka in ga zlahka pripravijo do tega, da se med igro giblje in hodi. Vse mogoče didaktične in senzorične igrače, ki so na vozičku za učenje hoje bodo poskrbele za celosten kognitvni razvoj otroka. Groba motorika, fina motorika, razvoj kreativnosti in domišljije se sprehajajo naokoli z otrokom in njegovim ljubim sprehajalcem. Tudi senzoričen razvoj čutil ne bo ostal prikrajšan. Dobro opremljeni leseni sprehajalci so resnično prava zakladnica igre in razvoja.

Prikaži večManj

16 izdelkov

16 izdelkov