BREZPLAČNA DOSTAVA • ob nakupu igrače blagovne znamke MOLUK ali punčke LOTTIE

Več pogledov

GLUCKSKAFER Otroška kuhinja - dvostranska

Dostava: 7-10 dni

275,00 € Cena:
275,00  Cena:
Quick overview:

Imenitna dvostranska otroška kuhinja Gluckskafer.


Fantastična 360° otroška kuhinja Gluckskafer je izdelek najvišje kakovosti. Okrogla izvedba kuhinje za otroke omogoča igro več otrok hkrati.

Lesena otroška kuhinja Gluckskafer se odlikuje z bogato in kakovostno izdelano opremo. Čudovita kuhinja za otroke ima vgrajeno kuhalno ploščo, pečico s polico, pomivalno korito z vrtljivimi ročaji za pipe, omaro s polico, kljuke in tirnico za obešanje kuhalnic in drugih kuhalnih pripomočkov, 3 police za posodo, obešalnik za krpe in pripomočke za čiščenje.

Otroške kuhinje so priljubljene montessori igrače in dobra priprava otrok na resnično kuho, ki bo kaj kmalu sledila v mamini in očkovi 'tapravi' kuhinji.

Čudovito izdelana kuhinja za otroke ima tudi ekstra dodatke kot so klikanje gumbov štedilnika in magnetno zapiranje vrat pečice. Glavni del otroške kuhinje se dostavi v celoti sestavljen, le police in noge je potrebno še pritrditi.

Zelo lepo oblikovane lesene kuhinje za otroke Glückskäfer so izdelane po principu filozofije Waldorf in Montessori. Otroke spodbujajo k samostojnemu odkrivanju kreativne igre, ki dejansko deluje v resničnem svetu. Klasičen slog, najvišja kakovost in brezčasnost lesenih kuhinj Gluckskafer je že dolgo prepoznavna po vsem svetu. 

Igralna kuhinja za otroke ne vsebuje posode in pripomočkov kuho. Ti so na voljo posebej.  

Šifra izdelka:528830

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Kuhinja za otroke je izdelana iz kakovostnega bukovega lesa. Velikost je 73 x 51 x 92 cm. Delovna višina je 53 cm. Made in EU.

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GLUCKSKAFER Otroška kuhinja - dvostranska

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.