BREZPLAČNA DOSTAVA • ob nakupu igrače blagovne znamke MOLUK ali punčke LOTTIE

Več pogledov

GLUCKSKAFER Otroška kuhinja - velika

Dostava: 7-10 dni

275,00 € Cena:
275,00  Cena:
Quick overview:

Najboljše otroške kuhinje - Gluckskafer.


Velika otroška kuhinja Gluckskafer je perfektna igralna kuhinja za otroke z veliko postavitvijo. Vrhunsko je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Velika izvedba kuhinje za otroke je bogato opremljena in ima dodane še zgornje kuhinjske elemente. 

Lesena otroška kuhinja Gluckskafer se odlikuje z bogato in kakovostno izdelano opremo. Čudovita kuhinja za otroke ima vgrajeno kuhalno ploščo, pečico s polico, pomivalno korito z vrtljivimi ročaji za pipe in omaro s polico in vratci pod kuhinjskim koritom. Zgornji elementi so sestavljeni iz dveh omaric z magnetnim zapiranjem, polico in vratci. V sredini so trije predali. Dodan je obešalnik za kuhinjske krpe in pripomočke. Hrbet kuhinje je iz brezine vezane plošče.

Otroške kuhinje so priljubljene montessori igrače in dobra priprava otrok na resnično kuho, ki bo kaj kmalu sledila v mamini in očkovi 'tapravi' kuhinji.

Čudovito izdelana kuhinja za otroke ima tudi ekstra dodatke kot so klikanje gumbov štedilnika in magnetno zapiranje vrat pečice. Glavni del otroške kuhinje se dostavi v celoti sestavljen, le police in noge je potrebno še pritrditi.

Zelo lepo oblikovane lesene kuhinje za otroke Glückskäfer so izdelane po principu filozofije Waldorf in Montessori. Otroke spodbujajo k samostojnemu odkrivanju kreativne igre, ki dejansko deluje v resničnem svetu. Klasičen slog, najvišja kakovost in brezčasnost lesenih kuhinj Gluckskafer je že dolgo prepoznavna po vsem svetu. 

Šifra izdelka:528828

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Made in Europe. Velikost kuhinje za otroke je 74 x 34 x 103cm. Delovna višina je 51 cm.

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GLUCKSKAFER Otroška kuhinja - velika

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.