BREZPLAČNA DOSTAVA • ob nakupu igrače blagovne znamke MOLUK ali punčke LOTTIE

Več pogledov

GLUCKSKAFER Lesene kocke za zlaganje

Na zalogi

39,90 € Cena:
39,90  Cena:
Quick overview:

Vedno priljubljene in vsestransko uporabne lesene kocke za zlaganje Gluckskafer 


Nepogrešljive kocke za zlaganje so preprosta in prepoznavna igrača vsake otroške sobe. Preprosta lesena igrača omogoča otroku veliko različnih načinov igre.

Otrok rad postavlja kocke eno na drugo in jih sestavi v imeniten visok stolp. Kocke se lepo obnesejo kot leseni zabojčki za shranjevanje in prenašanje igrač. So odlične hišice za punčke ali lesene živalice. Lahko so lonci ali posode pri igri vlog v kuhinji. Možnosti za igro je veliko.  

Otrok se uči o razmerjih, spoznava razliko večje-manjše in odnos med različnimi objekti. Med igro s kockami razvija motorične veščine, koordinacijo in kreativnost. Lesene kocke so natančno izdelane, lepo se gnezdijo ena v drugi in sestavljajo ena na drugo. Odlične so za shematsko igro, ki krepi otrokov razvoj likovnega izražanja.

Izjemno prijetna tekstura naravnega lesa je zelo privlačna za dotik in pomembna senzorična lastnost lesenih igrač, ki takoj pritegne k igri vsakega otroka. 

Najvišja kakovost lesa, ročna izdelava, obdelava lesa z naravnimi olji iz rastlinskih pigmentov in naravne barve so temelj najboljše lesene igrače za otroke. Če k temu dodamo še močan fokus pri oblikovanju za zgodnji otroški razvoj, dobimo najboljšo leseno igračo.

Zelo lepo oblikovane lesene Igrače Glückskäfer so izdelane po filozofiji Waldorf in Montessori. Otroke spodbujajo k samostojnemu odkrivanju kreativne igre. Klasičen slog, najvišja kakovost in brezčasnost lesenih igrač Gluckskafer je že dolgo prepoznavna po vsem svetu. 

Lesene kocke za otroke so primerne za igro, učenje in razvoj od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka:65067

Podrobnosti

Največja kocka meri 13 x 13 x 13 cm, teža 0,8 kg. Etična proizvodnja, ročna izdelava Glückskäfer. 

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GLUCKSKAFER Lesene kocke za zlaganje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.