VSA NAROČILA PREJETA V ČASU OD 11.7. DO 19.7. BODO ODPOSLANA 20.7.!

Več pogledov

SES ECO prstne barve (4 barve)

Ni na zalogi

11,80 € Cena:
11,80  Cena:
Quick overview:

ECO prstne barve SES iz naravnih virov, za ustvarjanje in brezskrbno packanje najmlajših umetnikov!


Super pralne, netoksične in popolnoma varne ECO prstne barve so izdelane iz visokega odstoka virov naravnih materialov in reciklirane plastike. Prstne barve za otroke ECO so odlične za spodbujanje otrokove ustvarjalnosti. Obenem pa so nezahtevne za odpravljanje 'nereda', ki je posledica vsake živahne in zabavne otroške igre z ustvarjanjem.

Predstavite svojemu otroku prijazen način igranja v domačemu okolju! Ponudite mu ta fantastičen nabor živahnih ECO prstnih barv, v pomembnih štirih osnovnih barvah in si oglejte kakšne mojstrovine bo ustvaril vaš otrok. S kakovostnimi prstnimi barvami, ki se preprosto nanašajo, mešajo in čistijo je slikarija otrok v en sam užitek vsem!

Šifra izdelka:8710341249267

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE


Prstne barve za otroke ECO so izdelane z visokim odstotkom naravnih virov in za embalažo se uporablja reciklirana plastika. Bodite kreativni s SES kreativnimi igračami. Podjetje SES je strokovnjak za ustvarjalne igrače, ki je prisoten na trgu igrač že 40 let! Popolnoma varne in nestrupene prstne barve SES, v štirih živahnih osnovnih barvah so nepogrešljive za zgodnji ustvarjalni razvoj otrok od 2. leta dalje. S kakovostnimi in enostavno pralnimi prstnimi barvami, se bodo lahko in radi igrali otroci vse do 6. leta starosti!

LASTNOSTI IN PREDNOSTI IGRAČE

Prstne barve za otroke so nujne ustvarjalne igrače, ki spodbujajo kreativni razvoj otroka, razvijajo koordinacijo oko-roka in fino motoriko. Igra in ustvarjanje s prstnimi barvami deluje spodbudno na zgodnji razvoj grafomotorike otroka! 

Otroški razvoj
 je osrednji koncept pri igri z ustvarjalnimi igračami. Ker je razvoj pomemben v zgodnjih letih, je pomembno, da ima otrok možnost razvijati svoje talente in uporabljati svojo ustvarjalnost čim prej. Bistveno je, da je igrača primerna za različne razvojne stopnje otroka. S prstnimi barvami SES je omogočen ustvarjalni razvoj otroka od 2. do 6. leta starosti.

Prsnte barve SES - Enostavno se operejomešajo in nanašajoHipoalergene in brez parabenov in glutena!

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SES ECO prstne barve (4 barve)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.