VSA NAROČILA BODO ODPOSLANA 25.9.!

Ustvarjalne igrače

Med ustvarjalne igrače lahko štejemo vse materiale, ki nam pridejo pod roko in jih uporabimo za ustvarjalno igro otroka. Ustvarjalna igra je lahko risanje s prstom po mivki, zlaganje rečnih kamenčkov ali izvabljanje preprostih zvokov iz različnih predmetov. Tudi risanje in barvanje tal po dvorišču s tistim kar ima otrok pri roki je ustvarjalna igra. Ustvarjalne igrače pa postanejo vsi materiali, ki omogočajo ustvarjalno igro.

Vsi imamo doma prazne škatle, vijake, matice in različne ostanke materialov, ki jih lahko s pridom uporabimo za ustvarjalno igro. Brezplačno! In kot bi mignil imamo čudovit primer ustvarjalne igrače za fante. Seveda za ustvarjalno igro s takšnimi ustvarjalnimi materiali potrebujemo tudi domišljijo in kreativnost!

Ustvarjalne igrače za otroke lahko izdelamo sami oziroma otroku omogočimo material, da jih izdela sam. Seveda jih lahko tudi kupimo in tudi s tem ni prav nič narobe. Ravno nasprotno! Ko že kupujemo igračo za otroka je prav, da mu kupimo ustvarjalno igračo. Otroku je potrebno nuditi kreativno okolje za igro, da čim prej začne razvijati domišljijo! Zato mora otrok imeti čim več nestrukturiranih igrač.

V trgovini so na voljo različni že pripravljeni ustvarjalni seti za otroke, ki so zelo dobri za ustvarjalno igro.

Otroci radi gradijo, sestavljajo in oblikujejo, zato bo takšen ustvarjalni set za otroke vedno v veliko veselje vsem. Izbira je zanimiva. Origami za otroke, modelirna masa, kocke za otroke, različne sestavljanke ali raziskovalni seti za otroke. Barvice, voščenke, praskanke in podobno. Takšne igrače bodo tudi lepo in primerno darilo za rojstni dan ali kakšne praznične dni. Omogočite otroku čim več umetniške aktivnosti. Preizkušajte vedno nove načine igranja, eksperimentirajte in ustvarjajte!

preberi večmanj

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 113

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 113

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Show More Products
Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti. <br /> Za dojenčka, malčka in otroka.

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.
Za dojenčka, malčka in otroka.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.