Več pogledov

Janod

JANOD Črni Peter Mistigri

Janod
8.6628 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 11,99 €

Akcijska cena 8,66 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,66 €
Quick overview:

Igra s kartami Črni Peter Mistigri Janod je brezčasna igra za male in velike otroke.


Združite 16 živalskih družin (parov) priljubljene družabne igre za otroke tako, da ponovno združite mamo in očeta z otrokom... Pomembno je, da malega črnega mačka ne obdržite, ker je izgubil tisti, ki ga ima na koncu igre! Ta družabna igra s kartami je igra ujemanja, ki je idealna za razvoj koncentracije otroka od 4 do 8 let.. Za zmago boste potrebovali srečo! Družabna igra Mistigri je polna napetosti! 33 kart je shranjenih v lični  škatlici in kakovostne karte za igro Črnega Petra enosrtavno vzameš s seboj kamorkoli.

Gremo se kartat! Kako se bo otrok razveselil čudovito ilustriranih kart, ki jih je Janod ustvaril za znamenito, brezčasno igro za otroke. Radi jo imajo seveda tudi večji otroci in odrasli. Igra s kartami črnega Petra v vsakem zagotovo vzbudi nostalgične spomine. Spada pravzaprav med prve družabne  igre, ki jih lahko igramo z otroki. Na kartah so prekrasne ilustracije posameznih živali, ki jim med igro moramo poiskati par, in seveda gospod črni peter, eleganten maček s klobukom na glavi, v rdečem suknjiču z metuljčkom. Igra, ki je super za razmišljanje, opazovanje, ročne spretnosti pri mešanju in vlečenju kart, družabno igro z družinskimi člani ali prijatelji. Igre se lahko udeleži več igralcev, a najmanj dva. Otroci jo lahko igrajo kjer koli in kadar koli. Karte so shranjene v zelo lepi, privlačni škatli in so odlično darilo za vsako priložnost.


Pri igri kart je poleg tega, da najdemo živalim njihov par, cilj igre da nam ne ostane v rokah črni Peter. Na začetku je karte potrebno dobro premešati, za kar je potrebno kar nekaj spretnosti v rokah, in jih razdeliti med igralce. Če kateri od igralcev med svojimi kartami najde dve karti z enakima živalima, na primer leva in levinjo, te karte položi na mizo. Nato se začne vlečenje. Komur v rokah ostane največ kart, od njega sosed vleče karto. Nato njegov sosed in tako naprej. Če ima igralec v rokah dve karti z enakim parom živali, ti dve karti položi na mizo. To se nadaljuje vse dokler karta črni Peter kot edina ne ostane komu v roki. Tako bo ta igralec postal črni Peter, torej izgubil v igri kart. A ni pomembno ali zmagaš ali ne. Pomembno je, da imaš ob sebi osebe, prijatelje, ki ti pomenijo in s katerimi preživljaš zabavne trenutke.

Zabavno igranje za razvoj in znanje!

Šifra izdelka: J02752
EAN: 3700217327521

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI

Igra z Janod kartami Črni Peter Mistigri je odličen trening za razmišljanje in pozornost.

Igra črnega Petra je tradicionalna igra nemškega izvora iz 19. stoletja. Cilj igre je na koncu ne imeti v rokah črnega Petra. Najboljši del igre je, ko vam igralec povleče iz roke črnega Petra. Jeeee, kakšno olajšanje za vas. Načeloma morate pri tem ostati tiho, ampak otroci ob tem ne morejo skriti čustev in prasnejo v smeh ali pa se malo pobahajo. Igra s kartami črnega Petra je zelo dobra za pozornost, zabavno igro, trening reakcij, saj se poleg neskončne zabave pri vsakemu pokaže, kako zna doživeti zmago ali prenesti poraz. Je morda preveč bahav ali se pretirano jezi, je preveč žalosten, ko zgubi? Družabna igra z družinskimi člani, starimi starši, prijatelji, ki je super za opazovanje, slednje, razmišljanje, ročne spretnosti. Ne glede na to, kdo zmaga in kdo ne, je najbolj pomembno da se zabavate in ste v dobri družbi. In z igralnimi kartami Črnega Petra Vilac nedvomno boste. Nič čakat, na vrsti je kartanje! Čudovito ilustrirane karte v lepi škatli so super darilo za rojstni dan, potovanje ali kakšno drugo priložnost.

Podrobnosti družabne igre za otroke Mistigri:

  • Dimenzije 10 x 3,5 x 12,5 cm.
  • Material karton.
  • Lepa škatla za shranjevanje.
  • Število igralcev od 2 do 6.
  • Starost: od 4. leta dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Črni Peter Mistigri

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.