Več pogledov

Janod

JANOD Otroška kolebnica Fox

Janod
9.3415 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 10,99 €

Akcijska cena 9,34 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 9,34 €
Quick overview:

JANOD Kolebnica za otroke Fox za odlično preskakovanje vrvi v stilu!


Skače lisička, skače punčka, skače fantek! Otroška kolebnica Fox in vaje z dobro kolebnico so nekaj najboljšega za razvoj grobe motorike otroka, senzorne integracije otroka, natančneje proprioceptivnega sistema Razvijajo se receptorji iz mšično-skeletnega sistema in glave, ki dajejo informacije o položaju telesa v primerjavi s prostorom. Uaaoo, ampak pustimo to. Skaknje je za otroka predvsem zabavno in neznansko zdravo.


Otroška kolebnica Janod Fox s prilagodljivo dolžino vrvice.


Lepa skakalna kolebnica iz vrvi iin ročaji iz masivnega lesa je dolga 2 metra in nastavljiva. Odvij ljubko oblikovano glavo okrašeno s plišastimi ušeski, nastavi dolžino vrvice in dolžina kolebnice bo pravšnja za velikost otroka. Vaje s kolebnico so preproste a učinkovite bolj kot si sploh lahko misliš. Skakanje s kolebnico oblikuje mišice rok, nog, hrbta, trebušne mišice, zadnjico in ramena. Ko boš izpopolnil svojo osnovno tehniko preskakovanja kolebnice postanejo tudi težje vaje precej enostavnejše za naučiti. Ne glede na obliko postave otroka, težo ali raven fitnes kondicije, ki jo otrok že ima ali pa še nima mu bo ta fitnes kolebnica za otroke omogočila pravi uvod v svet športa!

Hodi, teci, skači, kolebnica Janod Fox je idelana za starost od 3. do 8. leta.

Šifra izdelka: J03198
EAN: 3700217331986

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Janod Fox je prestižna otroška kolebnica najvišjega kakovostnega razreda! Kolebnica Fox ima 200 cm dolgo in po dolžini nastavljivo bombažno vrv. Je zelo zdržljiva in zelo lepa kolebnica. Ergonomski in lepo oblikovani ročaji so masivnega lesa češnje. JANOD FOX je odlična kolebnica za začetnike. Zabaven športen pripomoček nima posebnih zahtev glede prostora in tudi časa za pripravo ne vzame. S kolebnico lahko skačemo kjerkoli in kadarkoli. Tudi slabo vreme ne more biti izgovor za posedanje otrok doma pred televizijo. Gibalne aktivnosti za otroke so nujna dejavnost za otroka prav vsak dan! Od gibalnega razvoja je odvisno vse. Pa če verjamete ali ne. Tudi učenje bo lepše steklo, če se otrok dovolj giblje. Kakovostna izdelana kolebnica je odlična za vse začetnike. Male in velike. Dolžina vrvi je nastavljiva in je dovolj dolga za različne višine otrok. Odlična otroška kolebnica je izdelana po meri otrok. Velikost ročk, debelina, dolžina in teža vrvi so prilagojene malim skakalcem. Primerna je za vse vrste preskakovanja in z dobro vajo bodo mali mosjtri pričeli izvajali številne različne skoke.

Kaj pa kolebnica vaje?

Preskakovanje kolebnice je vrhunska igra za gibalno-motorični razvoj otroka. Prej kot mu omogočite igro z dobro kolebnico bolj vam bo hvaležen razvoj otroka. Za skakanje ne potrebujete ne posebnega prostora, ne posebnih priprav, ne opreme. Le dobra volja in veselje do gibanja sta potrebna. Učinkovite in zabavne vaje s kolebnico lahko izvajate skupaj z otrokom ali pa otrok vadi sam. Pred začetkom preskakovanja je dobro, da se malce pretegnemo in začnemo počasi. Skačemo v intervalih in s premori. Bolj kot smo ogreti bolj zahtevne vaje izvajamo. Ko se otrok nauči osnov skakanja in osvoji osnovne gibe, pa lahko prične z bolj zahtevnimi in izzivalnimi skoki kot so dvojni obrat kolebnice, škarjice in tek s kolebnico.

Preskakovanje kolebnice je način gibanja, ki uravnoteženo deluje na različne mišične skupine, povečuje zmogljivost otroka in ranotežje. Skoki izboljšujejo tudi reflekse otroka.

Kaj moraš vedeti o skakanju s kolebnico?

  • Otrok naj skače po možnosti bos ali obut v udobne športne copate.
  • Skoki morajo biti mehki in skačemo le s sprednjim delom stopal in pete se ne dotikajo tal.
  • Telo je poravnano, kolena so rahlo upognjena
  • 3-5 cm so dovolj visok skoki.
  • Komolci so poravnani s telesom, ročaje držimo s prsti in za vrtenje uporabljamo zapestjja
  • Starost 3-8 let.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije ročaja 13,5 x 3,9 x 3,9 cm.
  • Material Les (češnjev les), klobučevina.
  • Dolžina vrvi 200 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Otroška kolebnica Fox

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.