Več pogledov

Janod®

JANOD Otroška kuhinja Feather

Ni na zalogi

Stara cena: 108,99 €

98,09 € Akcijska cena

Stara cena: 108,99 €

98,09 Akcijska cena

Quick overview:

Otroška kuhinja Janod Feather je prava otroška kuhinja za velike kulinarične podige malih kuharjev!


Punčke in fantki bodo se bodo z veseljem lotili kuhanja v super moderno opremljeni otroški kuhinji Janod Feather Z ravno prav veliko in dobro opremljeno otroško kuhinjo Janod Feather zlahka pripraviš najboljše specialitete. Vsaka mala kuharica in kuhar bo v nej videti prav chic, ko bosta poskrbela za vsebino loncev indukcijskih kuhalnih ploščah. Vsaka punčka ali fantek, ki se bosta zavrtela po ljubko oblikovani kuhinji bosta vesela tudi vgradne pečice z vrtiljivi gumbi. Ti so takšni, ki se radi zavrtijo, da se jedi ne prismodijo. 


Lesena otroška kuhinja Janod Feather je elegantna, stilska in čisto zabavna.


Joj kako bo dišalo po dobri kuhi iz elegantne lesene otroške kuhinje Janod. Vse kar prihaja iz nje je za prste obliznit in doma bodo zagotovo vsi navdušeno opazovali dogajanje v imenitno oblikovani kuhinji. Nežna pastelna mint barva z modno poslikavo peresc v katero je odeta elegantna kuhinjica se odlično ujemata. Kuhinja je prav imenitna za videti in se bo zlila z vsakim interierjem otroške sobe, igralnice in katerim koli drugim prostorom. 


Lesene otroške kuhinje Janod Feather so dobre za videti in še boljše za igrati.


Hitro za štedilnik velike kuhinje, čaka te zabavna kuharska avantura z leseno otroško kuhinjo Feather. Otroške kuhinje so idealne igrače za dobro pripravo otrok na resnično kuho. Saj bo ta po kakovostni igri vlog, kaj kmalu sledila v mamini in očkovi ta-pravi kuhinji! Otroške lesene kuhinje in dodatki za otroško kuhinjo Janod poskrbijo za najbolj kakovstno igro vlog. Z dobro premišljeno osnovno postavitvijo vseh potrebnih elementov omogočajo otroku zabavno igro.


V kuhinjo so že dodani atraktivni dodatki za otroško kuhinjo in kuhanje tako, da se igra lahko takoj prične.


Poleg inovativno oblikovanih kuhalnih plošč, pečice, mikrovalovke in kuhinjske omare s polico in velikimi vrati so tukaj tudi odlagalne police in obešalnik za kuhinjske pripomočke. Seveda ne manjka niti pomivalno korito iz nerjavečega jekla in kuhinjska pipa. Kovinska ponev, lopatica in kovinska zajemalka za špagete bosta poskrbeli, da se kuhanje lahko prične takoj. Dodane so še 2 kartonske škatle za testenine in sir. Ima pa kuhinja tudi leseno uro, da bo vsak mali Chef vedel kako dolgo kaj kuha.

Šifra izdelka: J06608

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

So lesene otroške kuhinje igrače za punčke ali igrače za fante, darila za punčke ali darila za fante?

Za ene in druge so to odlične igrače, ki bodo ob prav posebnih priložnostih, kot so rojstni dan, božič, uspeh v šoli uspela tudi kot najlepša darila. Ko želiš podariti nekaj izjemnega boš z otroško kuhinjo zagotovo izzval-a val navdušenja punčke in fantka

Janod Feather je ravno prava lesena kuhinja, ki bo zadovoljila prav vse okuse deklic in fantkov od 3. do 8. leta starosti. Izpolnila bo vse njihove potrebe bo bogati igri vlog kuhanja in pripravljanja jedi. Atraktiven dizajn indukcijskih plošč in pečice še dodatno vzpodbudi zabavno igranje. Lepo oblikovane lesene otroške kuhinje Janod so izdelane po principu filozofije Waldorf in Montessori. Otroke spodbujajo k samostojnemu odkrivanju kreativne igre, ki dejansko deluje v resničnem svetu. Z leseno otroško kuhinjo bo igra vlog dobila pomemben prostor v vsakem domu in novi mali šefi kuhinje bodo zlahka nahranili vse lačne medvedke, punčke ali dinozavre. Seveda pa bo kljub vsej lačni druščini tudi za očka in mamico ostal kakšen priboljšek.

Podrobnosti igrače:

  • Z leseno otroško kuhinjo veliko 53 x 30 x 78 cm bodo deklice imele dovolj prostora za kuhanje, peko in pospravljanje posode.
  • Atraktivni dodatki za otroško kuhinjo; jeklena posoda s pokrovom, zajemalka, ura, obešalnik za kuhinjske pripomočke.
  • Kuhinjska omarica z magnetnim zapiranjem.
  • Kuhinja je izdelana je iz različnih materialov najboljše kakovosti; MDF les, vezana plošča, lepenka in umetna masa.
  • Očka bo za sestavljanje kuhinje porabil kakšnih 40 minut.
  • Priporočena starost za igro je od 3. do 8. leta.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Otroška kuhinja Feather

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.