Več pogledov

Janod

JANOD Potapljanje ladjic Pirates

Janod
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Mornarji, dobrodošli na krov. Čas je za družabno igro Janod potapljanje ladjic Pirates.


Kdo bo prvi potopil vse nasprotnikove ladje? Tisti, ki je najboljši v družabni igri, ki jo je Janod posodobil v novo različico potapljanja ladjic na temo piratov. Zabavna igra bo spodbudila malega igralca k razmišljanju in akciji kako prelisičiti nasprotnika in čim prej potopiti vse njegove ladje. Igra je izvorno oblikovana za 2 igralca, 2 težavnostni stopnji igre pa omogočata, da se v igri preizkusijo mlajši igralci kot tudi starejši. Priloženi sta obojestranski kartici z mrežo z 20 kvadratki za mlajše pirate in mreža s 64 kvadratki za izkušenejše. Simpatična družabna igra za male in velike, ki bodo neskončno uživali v morskih dogodivščinah. Primerna igra od 4 leta dalje.

Mreža za potapljanje ladjic je sestavljena iz kvadratkov na katere se položijo magnetne ladje. Vsak igralec jih ima na voljo 10. Priložene kartice za evidentiranje potopljenih ali manj potopljenih ladij so plastificirane in tako omogočajo, da si vse zabeležite s priloženimi flomastri. Kasneje, ko je bitka končana pa vse strele proti nasprotnikovim ladjam preprosto zbrišete in kartice pripravite za naslednjo morsko bitko.


Družabna igra potapljanje ladjic je odlična priložnost za družinsko igro ali druženje s prijatelji.


Otroci in tudi odrasli izredno radi igrajo miselne igre. Prav te krepijo otrokov razvoj, razmišljanje, spretnosti, spomin in potrpežljivost. Upoštevati je pomembno določena pravila pri igri. Otroka učijo, da se je za zmago potrebno potruditi in da je treba prenesti tudi poraz. Miselne in družabne igre omogočajo sproščeno in zabavno igro ter po drugi strani poglabljajo medsebojne vezi, krepijo domišljijo, kreativnost in širijo obzorja. Potapljanje ladjic Pirates je zabavna igra, ki združuje vse omenjeno in je pravo darilo za vsako priložnost.


Zabavno igranje za razvoj in znanje!

Šifra izdelka: J02835
EAN: 3700217328351

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Potapljanje ladjic Pirates je miselno družabna igra, ki spodbuja otrokov razvoj in domišljijo.

Zabavna sodobna različica klasične igre potapljanja ladjic bo očarala male in velike piratske navdušence. Odlična priložnost za igro z družinskimi člani ali prijatelji, saj družabne igre krepijo otrokov razvoj, razmišljanje, spomin in potrpežljivost. Potapljanje ladjic omogoča sproščeno igro, ko se bodo pirati veseli zmage, a hkrati se je potrebno naučiti prenesti tudi poraz in upoštevati določena pravila pri igri. Družabna igra v sodobni verziji je primerna za 2 igralca in je odlično darilo za piratske navdušence. Zdaj torej veste kaj podariti za rojstni dan, praznično darilo ali kar tako.

Piratski komplet vsebuje:

  • igralno ploščo, ki je vgrajena v škatlo za shranjevanje
  • 20 magnetnih ladjic
  • 2 plastificirani igralni obojestranski mreži
  • 2 flomastra
  • škatlici za shranjevanje odvečnih ali potopljenih ladjic

Material: karton

Dimenzije: 30 x 4 x 22 cm

Starost: od 4 leta dalje

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Potapljanje ladjic Pirates

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.