Več pogledov

Janod

JANOD Sestavljanka zemljevid sveta Giant (300 kos)

Janod
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Širni svet na dlani? Da, pravzaprav v praktičnem kovčku. Janod Sestavljanka zemljevid sveta Giant je vedno s teboj.


Za vse male in velike ljubitelje sestavljank je Janod izdelal čudovito sestavljanko zemljevida sveta. Otrok bo navdušen, saj 300 kosov kvalitetne sestavljanke predstavlja svet v različnih barvah za vsako celino. Zelo priljubljena, učinkovita in igriva metoda za učenje zemljepisa in posebnosti celin in držav. Izjemno barvit in bogat zemljevid sveta, saj so na kartonastih koščkih sestavljanke ilustrirani ljudje – prebivalci, gozdovi in rastlinstvo, živali na kopnem in v morju. Da bo sestavljanje še zanimivejše za manjše otroke, se v morjih in oceanih vozijo tipična plovila, v zraku pa so helikopterji in toplozračni baloni. Medtem, ko se učimo o državah, celinah, podnebjih, živalstvu in rastlinstvu na posamezni celini, je sestavljen zemljevid sveta lahko neizčrpen navdih za pripovedovanje. Za pomoč pri sestavljanju je priložen poster. Primerno je za otroke od 7. leta dalje.


Gre za učinkovito in igrivo metodo za učenje geografije in posebnosti držav. Ko se odpravite kam, sestavljanko z zemljevidom sveta, lahko vedno vzamete zraven. Čudovit kovček je lahkoten za prenašanje in odlično darilo za otroka, šolarja.


300 kosov sestavljanke predstavlja svet v različnih barvah za vsako celino. Puzzle zemljevid sveta na igriv način urijo otrokove motorične sposobnosti, razmišljanje, spomin in potrpežljivost. So popolna zabava za otroke in tudi starše!


Otroci SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO! 

Šifra izdelka: J02656
EAN: 3700217326562

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Zgodovina puzzle ali sestavljanke sega nazaj v daljno leto 1760. Evropski izdelovalec zemljevidov je natisnil zemljevid na leseno ploščo, ki jo je razrezal na majhne koščke in rodila se je - sestavljanka! Najuspešnejša izobraževalna igrača vseh časov, ki se je ohranila vse do danes. Ta izjemna sestavljanka je primerna za otroke od 7. leta naprej.

Zabavno in učinkovito učenje z Janod sestavljanko zemljevid sveta Giant.

Francoski proizvajalec Janod že desetletja proizvaja didaktično dovršene, pisane in kakovostne igrače, ki so namenjene tudi učenju in ne le zabavi. Učenje skozi igro je najbolj učinkovito in uspešno. O tem v mnogih strokovnih revijah pišejo številni pedagogi in psihologi. Naj bo učenje širjenje obzorij!

Vsebina: 300 kosov (karton)

Dimenzije sestavljanke 99 x 69 cm, dimenzije kovčka 27 x 22 x 9 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Sestavljanka zemljevid sveta Giant (300 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.