Več pogledov

Janod

JANOD Voziček za učenje hoje Cat sprehajalec

Janod
67.9915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 79,99 €

Akcijska cena 67,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 67,99 €
Quick overview:

Janod Cat se izkaže kot še posebej primeren voziček za učenje hoje!


Atraktivno oblikovan lesen voziček za potiskanje ima po višini nastavljive ročaje od 47 do 53 cm. Višino prilagodimo glede na velikost otroka in je primeren za starost od 12 mesecev do treh let. Opremljen je z nevidno zavoro, ki jo lahko po želji odstranimo. Zavora bo prišla otroku na začetku pri starosti 12 mesecev še prav. Sčasoma pa jo lahko odstranimo, da otrok osvoji hitrejše korake. 


Leseni voziček za učenje hoje Janod Cat ima tudi 8 zabavnih aktivnosti.


Urjenje motorike in učenje hoje gresta pri tel leenem sprehajalcu z roko v roki. Ob osmih zabavnih aktivnostnih dodatkih otroku nikoli ne bo dolgčas in tudi razvoj ne bo zaostajal. Sortirnik, drsnik, labirint, zobniki, vrtljive oči, kocke, kroglice in senzorična igra na mačjem obrazu bodo poskrbeli za obilo raziskovalne igre. Vse skupaj se tiho kotali ne mehko gumiranih in neslišnih kolesih, ki ne puščajo sledi.

Šifra izdelka: J08005
EAN: 3700217380052

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Voziček za pomoč pri hoji Janod Cat je pravi maček pri učenju prvih korakov.

Kako čudovit maček je ta sprehajalec za otroke Janod Cat! Atraktiven voziček za potiskanje je imenitno upodobljen v privlačnem mačjem videzu. Prav tako je tudi bogato opremljen. Malčku od 12. meseca dalje ponuja veliko različnih igralnih možnosti za razvoj motoričnih veščin. Simpatičen sprehajalček je seveda tudi odličen pripomoček za hojo in malčku daje veliko vzpodbudo pri prvih korakih in poskusih hoje.

Cat je stabilen lesen voziček za potiskanje z robustno trikotno konstrukcijo, ki je trdna in se ne nagiba.

Posebej oblikovana gumirana kolesa so tiha in se varno kotalijo medtem, koga malček poganja in stopiclja za njim. Vgrajena zavora poskrbi za pravo začetno hitrost in se kasneje odstrani. Veliko igre, zabave in učenja na treh imenitno oblikovanih aktivnostnih straneh lesenega sprehajalca Small Foot Tukan bo zadovoljilo še tako zahtevnega malčka. Mali radovednež se bo z velikim veseljem lotil vseh skrivnostnih zanimivosti, ki mu jih ponuja ta varen in bogato opremljen pripomoček za učenje hoje. Dodatne igralne možnosti z lesenimi kockami, vstavljanko, zobniki in drugimi dodatki so prave za razvoj fine motorike, koordinacije oko-roka in razvoj veščine uporabe rok.

Seveda ima voziček za potisknaje tudi barve in lesene like s katerimi se lahko malček nauči osnovnih barv in celo štetja. Odlične igralne domislice so eye-catcher in dajejo spodbudo otroškemu razvoju. Cat je izbran prvi sprehajalec, ki bo malčka opogumil in mu zelo olajšal vstop v svet prvih korakov in hoje. Visok delež kakovostnega lesa, perefinjen oblikovalski koncept in eksotičen videz navduši vse, ki ga vidijo.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije 39,5 x 34,2 x 54 cm.
  • 8 aktivnosti za razvoj grobe in fine motorike.
  • Material les.
  • Nastavljiv ročaj po višini od 47 do 53 cm.
  • Cat omogoča otroku varno raziskovanje, preizkušanje veščin, hojo in tek od 1. do 3. leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Voziček za učenje hoje Cat sprehajalec

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.