Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Kozarec s slamico Silikon Pale Pink

Jollein
10.493 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 14,99 €

Akcijska cena 10,49 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10,49 €
Quick overview:

Kozarec s slamico Silikon Pale Pink je popolna izbira za malčke, ki začenjajo samostojno piti!


Kozarec s pokorovčkom in slamico Jollein Pale Pink je ravno prav velik za prijem z malimi rokami. Otroški kozarec meri 12 cm v višino in je premera 9 cm. To ti je pravi kozarček za učenje pitja, ki ga bosta vesela vsak malček in otroški jedilni set.

Na kozarčku je tudi ergonomičen ročaj, ki ga mali prstki zlahka primejo. Ker je Jollein kozarec s pokrovom in slamico izdelan iz silikona, ga lahko brezskrbno uporabljaš. Prenese vse gravitacijske preizkuse igrivega malčka in zlahka poskrbi za žejo. Pokrovček otroškega kozarca, ki se enostavno namesti in slamica sta tukaj zato, da ni razlitja in politja.

Šifra izdelka: 703-007-00090
EAN: 8717329365728

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Silikonski kozarec s slamico Jollein Pale Pink je popolna izbira otroškega kozarca za najmlajše. Zabavno oblikovan silikonski otroški kozarec ima priročno uho za držanje in pokrov, ki ga po uporabi preprosto snameš. Skozi pokrovček kozarčka se imenitno namesti slamica, ki preprečuje politje. 

Od približno 6. meseca dalje lahko dojenčki pijejo tudi kaj drugega kot mleko zato vam bo takšen silikonski kozarček kaj kmalu prišel zelo prav. Učenje samostojnega pitja se z varnim silikonskim lončkom lahko prične že zelo zgodaj. Že najmlajši malčki bodo veseli svojih prvih poskusov srkanja svojega najljubšega napitka po silikonski slamici.

Kozarec s pokrovčkom in slamico lahko pomivaš v pomivalnem stroju, kar je odlično, saj tako prihraniš čas. Slamica in pokrovček naredita silikonski otroški kozarček priročen tudi za na pot. Z njim ima malček vedno kaj za popiti, ko ga zažeja.

Silikonski kozarec je temperaturno zelo obstojen. Primeren je tudi za v pečico in v zamrzovalnik. Jollein kozarci s slamico so na voljo v kar šestih zabavnih barvah. Katero barvo si želiš? Mix & Match! Če se ravno ukvarjate s samostojnim hranjenjem in pitjem malih jedcev vam lahko pomagamo! Poglej si celotno ponudbo Jollein izdelkov iz silikona za otroški jedilni set, da bo vse kar se da enostavno!

Niste ljubitelj nereda? Tudi s kozarčkom s slamico in pokrovčkom lahkovaš malček naredi pravo zabavo. Zato bo na zgodnjem začetku učenja pitja tudi kakšen slinček iz silikona prišel zelo prav. Oglej si še našo pestro ponudbo vrhunskih slinčkov.

Izdelki iz silikona Jollein so trendi, praktični in elegantni. Vsi so odlični in bodo lepo darilo za novorojenčka, dojenčka in mamico. Izdelki so enostavni za uporabo, primerni za pomivalni stroj, pečico in zamrzovalnik. Staršem kar najbolj olajšajo učenje hranjenja otroka in poskrbijo za stilsko izgled pri jedilni mizi! Kolekcija je na voljo v nougat, nevihtno sivi, jeans modri, bledo roza, pepelnato zeleni in karamelni barvi.

Podrobnosti izdelka:

 • Primerno za starost od 0+
 • Teža 165 gramov.
 • Premer kozarca 9 cm, višina 12 cm.
 • Komplet vsebuje 1 x kozarec, 1x pokrov, 1 x slamica.
 • Material 100% silikon, varen za uporabo v pečici in zamrzovalniku.
 • Barva Pale Pink.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein
Opozorila
 • Nesreče so se zgodile, ko so dojenčki ostali sami z opremo za pitje zaradi padca ali v razstavljenem izdelku.
 • Zobna gniloba pri majhnih otrocih se lahko pojavi tudi ob uživanju nesladkanih tekočin. To se lahko zgodi, če je otroku dovoljeno uporabljati stekleničko/skodelico dlje časa čez dan in zlasti ponoči, ko je pretok sline zmanjšan ali če se uporablja kot duda.
 • Neprekinjeno in dolgotrajno sesanje tekočin bo povzročilo karies.
 • Pred hranjenjem vedno preverite temperaturo hrane.
 • Zavrzite ob prvih znakih poškodbe ali šibkosti.
 • Komponente, ki niso v uporabi, hranite izven dosega otrok. Nikoli ne pritrdite na vrvice, trakove, vezalke ali ohlapne dele oblačil. Otrok se lahko zadavi.
 • Pred prvo uporabo izdelek razstavite in očistite, nato pa komponente za 5 minut postavite v vrelo vodo. To je za zagotavljanje higiene.
 • Pred vsako naslednjo uporabo skrbno očistite, da zagotovite higieno.
Navodila
 • Očistite izdelek pred prvo uporabo.
 • Primerno za pomivalni stroj, mikrovalovno pečico, pečico in zamrzovalnik (-40°C do 230°C).
 • Hraniti stran od ostrih predmetov.

Navodila za vsaj en primeren način čiščenja:

 • Kjer je primerno, metode čiščenja hrane z nevidnih površin. Navodila morajo zagotoviti, da so vsi deli, vključno z območji, ki morda niso vidna, a skozi katera je šla hrana, temeljito oprani in sprani s čisto vodo, da se odstranijo morebitni ostanki hrane.
 • Kjer je to primerno, neustrezni običajni načini segrevanja, čiščenja (vključno z neustreznimi običajnimi čistilnimi sredstvi, kjer je to primerno), shranjevanje in uporaba, ki lahko poškodujejo izdelek.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Kozarec s slamico Silikon Pale Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.