Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Odeja za lupinico Bunny Ash Green

Jollein
47.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

47,99 €
Quick overview:

Izjemno mehka odeja za lupinico Bunny Ash Green odlično izgleda in še bolje greje!


Čudovito zavij dojenčka v to neubranljivo mehko in toplo odejo za dojenčka Ash Green. Tako toplo in mehko zavitega dojenčku na poti ne bo zeblo. Z njo lahko mehko in toplo obložiš lupinico za dojenčka, voziček za sprehod ali avtosedež za na pot.  Prijetno pokosmatena wrap ali swaddle odejica se odlično izkaže tudi za crkljanje in igro doma. Ljubka odejica z obrazom zajčka ima tudi posebne odptine za preprosto nameščanje na otroški avto sedež.


Tudi kot zimska vreča za voziček se bo mehka odeja Jollein Bunny lepo obnesla.


Očarljiva odeja za novorojenčka in dojenčka ima atraktivno podobo glave zajčka. Zunanji del ima podobo kožuščka in je ravno tako prijeten in topel kot kožušček malega dolgouhca. Izjemno mehak berberski pliš poskrbi za razkošno mehko počutje v odejici. Zelo uporabna, topla in mehka odeja za dojenčka je tisto, kar boste vedno radi vzeli s seboj kamorkoli greste z dojenčkom. Vzamite jo s seboj v lupinico, voziček in avtomobil. Preprosto velkro zapiranje odeje omogoča, da otroka hitro zavijemo v odejo in jo zapremo.


Topel zajček je zimska vreča za lupinico, ki bo otroka grela in varovala pred neprijetnimi vremenskimi vplivi


Zimska vreča v prikupni podobi zajčka s svojim izgledom navduši tako starša kot otroka. Mega visok faktor ljubkosti in mehka tkanina z videzom puhastega krzna sta neubranljivo privlačna za oči in dotik. Odejica je znotraj tako čudovito mehka, da kar ne želiš zapustiti toplega in prijetnega gnezdeca. Ko si natakneš še kapo z ljubkimi zajčjimi ušesi in obrazkom je vse skupaj videti presladko!

Ljubka odejica za dojenčka Zajček Jollein Bunny bo poskrbela, da je otroku mehko in toplo kjerkoli je.

Šifra izdelka: 032-566-66018
EAN: 8717329361195

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Kjerkoli si in kamorkoli greš z Jollein Bunny odejico za dojenčka poskrbiš, da bo otroku prijetno mehko in toplo. Z odejo za lupinico iz izjemno mehkega flisa zlahka poskrbiš za udobje otroka v lupinici, otroškem vozičku, avtosedežu ali kar doma.

Topla dekica za dojenčka je velika 105 x 100 cm velika in se s spomočjo velkro ježka preprosto zapre. Odprtine otroške odejice omogočajo njeno enostavno namestitev v otroški avtosedež ali voziček. Kapuca v obliki glave prikupnega zajčaka z ušeski bo poskrbela za zaščito otroka pred mrazom in vetrom. Dekica za dojenčka Zajček je primerna za otroški avtosedež od 0 do 9 mesecev starosti. Material 100% berberski pliš. Odeja je pralna do 40 stopinj.

Vsaka mama želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno topline in ljubezni. Jollein - Izdelano z družinsko ljubeznijo, vse za nego dojenčka od leta 1973! Popolna kombinacija za skrb manj! Nizozemsko podjetje Jollein se zaveda kako lepo je, če lahko mame dobijo kakovostne izdelke za svojega novorojenčka in dojenčka na enem mestu. Vsi izdelki iz kolekcije za dojenčke so kakovostni, modno oblikovani in vedno v  trendu. Med seboj se ujemajo in lepo dopolnjujejo, zato za skrb manj lahko mame izberete vse na enem mestu.

Podrobnosti izdelka:

  • Dolžina odeje 100 cm.
  • Širina 105 cm.
  • Primerna je za letne čase jesen, pomlad, zima.
  • Barva zelena.
  • Zunanji material 100% poliester.
  • Za starost od 0 do 9 mesecev.
  • Material flis.
  • Teža 416 g.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Odeja za lupinico Bunny Ash Green

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.