Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Prevleka za previjalno podlogo Terry 50x70 cm Nougat

Jollein
6.392 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 7,99 €

Akcijska cena 6,39 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 6,39 €
Quick overview:

Prevleka za previjalno podlogo Terry 50x70 cm Nougat se natančno prilega okoli previjalne podloge!


Jollein Terry Nougat je najbolj praktična osnova med toaletnimi pripomočki za dojenčka. Je osnovni del layette opreme za nego novorojenčka brez katerega bomo le stežka zaščitili previjalno podlogo.

Terry Nougat je prevleka za previjalno blazino izdelana iz gosto tkanega, mehkega in raztegljivega 100% frotirnega bombaža. Elastika na robovih poskrbi, da prevleka ostane na mestu okrog podloge. Previjalna podloga je precej hladna brez takšne prevleke in material podloge sam po sebi ni dojenčku zelo udoben.To je prevleka za previjalno blazino, ki vedno ostane trdno na svojem mestu, kot dobro prilegajoča se rjuha.

Frotirna prevleka Jollein je prava paša za oči. V modni Nougat barvi bo zelo lepo za videti v otroški sobi. Bombažno blago prevleke za previjalno blazino je mehko in raztegljivo. Odlično darilo za novorojenčka, dojenčka in mamico.

Šifra izdelka: 550-503-00093
EAN: 8717329359192

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Vsaka previjalna podloga je precej hladna in tudi njen material ni zelo udoben za dojenčka. Brez kakovostne prevleke bomo stežka zadovoljivo oblekli in zaščitili podlogo. Ohlapna brisača bo zdrsnila z nje in ne bo prekrila robov. Standardna hidrofilna plenička je premajhna, da bi pravilno pokrila previjalno blazino. Da bo dojenček udobno ležal med previjanjem in mama ne bo imela dela s čiščenje podloge uporabi Jollein prevleko iz debelega 100% bombaža.

To je prevleka za previjalno podlogo, ki vedno ostane trdno na svojem mestu. Ravno kot dobro prilegajoča se rjuha. Vzdržuje se preprosto in opereš jo v hipu, vaš otrok in vi pa se boste počutili udobno. Super, kajne?

Naš nasvet se glasi; "Pripravi si kakšno prevleko več, ki jo lahko uporabiš takoj, ko jo potrebuješ. Zamenjavi prevleke za previjanje vedno sledi nekaj takšnega kot je "Ups ...  lepo se je polulati zdaj, ko imam slečeno plenico". Lahko stavite ... previjalno podlogo boste preoblekli večkrat na dan s čisto prevleko.

Dobro je vedeti:

  • Frotirne prevleke Jollein so na voljo v različnih barvah, ki se se dobro kombinirajo s katerim koli slogom, ki ste ga uvedli v otroško sobo.
  • Z velikostjo 50 x 70 cm se ta prevleka prilega previjalni podlogi Jollein in vsaki previjalni podlogi standardne velikosti.
  • Material 100% frotirni bombaž. Robovi imajo elastiko, tako kot pri oprijeti rjuhi. Tako tudi ostane na podlogi!
  • Prevleko seveda lahko operete. Navodila za pranje so na etiketi za nego.
  • Teža 305 gramov
  • Velikost - višina 8 cm širina, 70 cm, dolžina 50 cm.
  • Navodilo za pranje - strojno 40°C.
  • Barva Nougat.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Prevleka za previjalno podlogo Terry 50x70 cm Nougat

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.