Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Tetra plenice 115x115 cm Meadow Chestnut (2 kos)

Jollein
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Mehke hidrofilne bombažne tetra plenice Meadow Chestnut so odlične za občutljivo kožo dojenčka!


Zelo zračno in zelo mehko tkanje mehke bombažnih plenic Jollein Meadow Chestnut bo navdušilo ritko vsakega dojenčka. Prav tako tudi mamo saj izredna vpojnost hidrofilne tkanine pleničkam daje izredne vpojne lastnosti. Hidrofilni bombaž vpija velike količine vlage in tanka tkanina plenic je idealna za sušenje kože med kožnimi gubami dojenčka. Lepo potiskane tetra plenice Jollein Meadow imajo modno ilustrirane prikupne podobice travnika, ki dajejo pleničkam trendy videz.


Bombažne tetra pleničke Jollein 115 x 115 cm so idealne velikosti in mehkobe za nežno sušenje dojenčka po kopanju.


Izjemna mehkoba visoko vpojne tkanine je odlična za pivnanje različnih tekočin. Če dojenček pogosto vrača hrano pleničko preprosto razgrneš na vzglavje posteljice, vozička ali z njo prekriješ igralno podlogo. Tako jih zlahka zaščitiš in si prihraniš nepotrebno delo s čiščenjem. Zaradi velikosti in vpojnosti je seveda idealen pripomoček za brisanje in sušenje dojenčka po kopanju. 


Tetra plenice s potiskom Meadow so trendy in modne.


Lepo se ujamejo z drugimi modnimi barvami, polepšajo vsak interier in z izgledom zadovoljijo vsaka mamo. Dojenčka pa z mehkobo in prijetnim dotikom. XL velikost in hidrofilna vpojnost za vsestransko uporabnost. Priročne in vsestransko uporabne kot so se izkažejo doma in na poti. Z velikimi in zelo vpojnimi pleničkami dojenčka ali malčka kadarkoli preprosto obrišemo in posušimo. Z nimi zahka prekrijemo previjalno podlogo, jo napnemo kot rjuho na posteljici ali uporabimo kot tanjšo odejico v toplejših dneh.


Jollein Meadow Chestnut potiskane tetra plenice - Funkcionalnost in modnost!


Hidrofilna tkanina jim daje vsestransko uporabnost in moden potisk trendy videz. Mehka in zračna tetra tkanina, se bo odlično obnesla kot igralna podloga v parku ali na plaži. S 115x115 cm veliko tetra plenico zlahka naredimo senčko in s plenico zaščitimo otroka pred soncem na plaži ali bazenu. Vedno dobrodošle in uporabne pleničke Jollein so zelo vpojne, idealne za previjanje in za podiranje kupčka po obroku. Ekstra mehke, velike, modne in kakovostne otroške plenice iz nove kolekcije so na voljo še v drugih barvah in vzorcih. V kompletu sta 2 kosa, velikosti 115 x 115 cm.

Šifra izdelka: 535-852-66027
EAN: 8717329362154

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Pralne plenice iz hidrofilne tkanine so nujne za vsako mamo in otroka.

In kar brez skrbi, če imaš kakšen paket več. Kolikorkoli jih imaš, nikoli jih ni dovolj. Tako so uporabne, da te večplastne hidrofilne tkanine ni doma nikoli dovolj. Modne, mehke in fine so zračne in zelo nežne za dojenčka. Poleg tega se prikupen dizajn in velika uporabnost Jollein tetra plenic dobro izkažeta kjerkoli si z otrokom. Doma, na sprehodu, izletu ali potovanju.

Podrobnosti zdelka:

  • Velikost plenice: 115 x 115 cm, 2 kosa v kompletu.
  • Sestava: visoko vpojen 100% bombaž.
  • Vzdrževanje: strojno pranje do 60°, likanje.
  • Lahkko se sušijo v sušilnem stroju in likajo.
  • Podrobnosti vzdrževanja na etiketi.
  • Teža 360 g.
  • Barva in tema: Chestnut, Meadow.

Vsaka mama želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno topline in ljubezni. Jollein - Izdelano z družinsko ljubeznijo, vse za nego dojenčka od leta 1973!

Popolna kombinacija za skrb manj! Nizozemsko podjetje Jollein se zaveda kako lepo je, če lahko mame dobijo kakovostne izdelke za svojega novorojenčka in dojenčka na enem mestu. Vsi izdelki iz kolekcij izdelov za dojenčke so kakovostni, modno oblikovani in vedno v  trendu. Med seboj se ujemajo in lepo dopolnjujejo, zato za skrb manj lahko mame izberete vse na enem mestu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Tetra plenice 115x115 cm Meadow Chestnut (2 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.