Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Slinček silikonski Caramel

Jollein
8.792 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 10,99 €

Akcijska cena 8,79 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,79 €
Quick overview:

Nepremočljiv JOLLEIN® Silikonski slinček - Priročen, praktičen in zelo uporaben slinček!


Silikonski slinček Jollein CARAMEL je odlična zaščita za male jedce. Dojenčki in malčki, ki so še nevešči rokovanja s hrano ga nujno potrebujejo. Nepremočljivi slinčki iz silikona Jollein so prava izbira za najmlajše!

Skrbno izdelan slinček iz kakovostnih materialov je zelo uporaben in se preprosto namesti. Praktično zapiranje slinčka z ježkom na hrbtni strani zagotavlja, da ga otrok ne more sneti. Mamici omogoča preprosto nameščanje in odstranjevanje

Kakovostni in skrbno oblikovani Jollein slinčki so odlični za dojenčke in otroke do 2. leta. Preprosto nameščanje slinčka in odstranevanje po hranjenju bosta poskrbela, da oblačila otroka ne bodo okrašena s hrano. V žepek na slinčku se lovi hrana, ki ne pade na tla in mamicam slinček Jollein prihrani veliko dela.

Ustvarjalni malčki izkoristijo vsako priložnost za ustvarjanje, ne glede na to ali rišejo z barvicami ali s hrano. Modna in trendy linija slinčkov Jollein omogoča, da malčki sedaj to počnejo v velikem stilu. Brez packarije!

Idealen slinček tudi za samostojno hranjenje in učenje hranjenja.

Šifra izdelka: 029-007-00092
EAN: 8717329358980

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Priročen in vodoodporen Jollein CARAMEL slinček za dojenčke se preprosto namesti in ostane na svojem mestu. S slinčkom zaščitimo oblačila otroka. Slinček za hranjenje ima žepek in zmanjša možnost,da pada hrana na tla. Materiali iz katerih so izdelani silikonski slinčki Jollein so odporni na madeže, lažje se čistijo in se hitro sušijo.

  • Starost: od 0 do 3 let, nastavljiva velikost slinčka
  • Material: 100% silikon brez BPA, PVC, PHTALATA
  • Velikost: 21 x 26 cm
  • Vzdrževanje: pranje v pomivalnem sroju do 70° ali čiščenje z mokro krpo
  • Waterproof slinček za hranjenje

Po uporabi se slinček preprosto splakne s tekočo vodo ali očisti z mokro krpo. Priporočeno je čiščenje slinčka takoj po uporabi. Večji ali zasušeni madeži se lahko perejo strojno. Material slinčka se hitro posuši.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Slinček silikonski Caramel

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.