Več pogledov

Relevant Play

RELEVANT PLAY Kinetični pesek

Relevant Play
18.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,99 €
Quick overview:

Fantastična senzorična masa za igro in sproščanje Kinetični pesek je zabava za vse od 3. do 99. leta!


Kaj je kinetični pesek?  Je izjemno prijetna senzorična masa, ki se nežno oblikuje, pretaka med prsti in preko čutil dotika sprošča napetost.

Stiskanje in oblikovanje kinetičnega peska je izjemno zabavna igralna izkušnja za stare in mlade. Hipnotična privlačnost in pomirjujoč terapevtski učinek sta neverjetna.

Brezskrbno se igrajte s kinetičnim peskom in uživajte v stiskanju imenitne mase. Ne lepi se na roke, ne oostaja na oblačilih in ne pušča madežev. Morda se boste vprašali iz česa je in kako narediti kineični pesek? Najlažje in najceneje je kupiti kinetični pesek. Vse je v mešanici. Ta je v glavnem iz kremenčevega peska in silikonskega olja.  

Kinetični pesek ima recept za sproščanje! Sproščenost zahteva čas in v kinetičnem pesku ga je ogromno. Toliko kot prijetnih zrnc, ki vam bodo čudežno polzela med prsti.

Vzemite si čas, bodite sproščeni in se igrajte z odličnim kinetičnim peskom JHP!

Šifra izdelka: 13110
EAN: 4047061131102

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE!

Ena od boljših lastnosti kinetičnega peska JHP je ta, da si z njim pripeljemo igro zunaj v peskovniku ali morske počitnice kar domov v otroško sobo! Če s kinetičnim peskom združimo še modelčke za peskovnik Gowi dobimo odlično in identično igro s peskom ali mivko v naravi. Kinetičnega peska Gowi v naravni barvi se bo vsakdo razsveselil. Odličen je za samostojno ali družabno kreativno igro, za igro v vrtcu, učilnici ali kjerkoli ste. Kinetičnemu pesku Gowi je proizvajalec namenil veliko pozornost, zato je igrača popolnoma varna za igro in preprosta za čiščenje.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Dinamično ustvarjaj s kinetično senzorično maso - kinetičnim peskom JHP in se sprosti!

Mivkast kinetični pesek je izjemno prijetna senzorična masa za oblikovanje in gradnjo! Stiskaj ga, gneti, igraj in sproščaj se s kinetičnim peskom! Maksimalen užitek dotika in dokazan terapevtski učinek kinetičnega peska vas bo prepriičal. To je ustvarjalna igrača ki pritegne k igri vsakogar. Tako otroka kot odraslega. Morska mivka ali puščavski pesek - ste že potovali po poteh nomadskih plemen na puščavskih sipinah, gledali piramide in občudovali Sfingo? Ste ali pa ne. Kakorkoli, sedaj vam lahko pošljemo  paket puščavskega kinetičnega peska kar v vaš dom. No, tako ga vsaj imenujemo . Ta neverjetena masa za oblikovanje kinetični pesek s svojo zrnato teksturo daje občutek, kot da imate v rokah vlažno morsko mivko, ki ste jo ravnokar prinesli naravnost s plaže. Rad se gnete, stiska, oblikuje in se nikoli ne posuši. Paket kinetičnega peska JHP 1000 g, bo zadoščal za gradnjo male piramide ali Sfinge! Kot da ste v Egiptu! Lahko pa ustvarite tudi svojo mini čarobno puščavsko pokrajino kot, da ste v zgodbi iz 1001 noči. Ali zgodbo z  zadnjih morskih počitnic. Gradite s kinetičnim peskom in izberite pustolovščino za igro, kot si jo želite. Preprosta za čiščenje, vodoodbojna masa za oblikovanje, ki se nikoli ne posuši. Kinetični pesek recept? Pozabite, tako je poceni, da ga raje kupite. JHP je zelo podoben morski mivki vendar veliko lažji za oblikovanje in zelo dober pri ohranjanju oblike. Pakiranje s kinetičnim pesko JHP tehta 1000gStarost 3+.

Dodatne informacije

ProizvajalecRelevant Play

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: RELEVANT PLAY Kinetični pesek

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.