Kreativne igrače

Kreativne igrače za open ended play ali prosto igro, so tiste igrače, ki nudijo otroku najvišji možni nivo kreativne igre.

Otroku morate nuditi kreativno okolje za igro, da bo pravočasno začel razvijati lastno domišljijo. Omogočite mu nestrukturirane igrače izdelane iz različnih materialov, ki dajejo čim več vzpodbud za prosto igro! Kreativna ali prosta igra je najboljša za razvoj otroške domišljije! Ta pa je za razvoj otroka pomembnejša od znanja.

Igrače v trgovinah so večinoma zelo strukturirane in popolnoma izdelane. Takšne igrače otroku ne omogočajo, da razvija kreativno igro in skozi njo domišljijo. Otrok se takšnih igrač hitro naveliča in posledica je, da ima otrok veliko igrač s katerimi se ne igra!

Otroška radovednost je brezmejna, zato so najboljše igrače za spodbujanje razvoja otroške domišljije, igrače za prosto igro. V naši ponudbi kreativnih igrač boste našli vrhunsko oblikovane, izdelane iz najkvalitetnejših, ekološko neoporečnih materialov, varne za uporabo in trajne. Vse so živahih barv, vesele in takšne, da spravijo otroke v gibanje in raziskovanje.

Kreativne igrače imajo vse dobre lastnosti igrač, ki jih različno imenjemo; igrače za prosto igro, domišljijske igrače ali ustvarjalne igrače. Kreativne so lahko tudi razvojne igrače, vedno bolj priljubljene so takšne senzorične igrače, igrače za razvoj finemotorike, kakovostne poučne igrače, nestrukturirane lesene igrače za prosto igro in tudi didaktične igrače - čeprav je vsaka igrača v bistvu didaktična. 

MOLUK igrače so čudoviti predstavniki kreativnih trajnostnih igrač, saj rastejo z otrokom in pritegnejo otroka k igri skozi daljše časovno obdobje. Imajo izjemen razvojni učinek na otroka, so lepe in zabavne!  

Green eco-friendly toys

 

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 40

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 40

Stran:
  1. 1
  2. 2
Show More Products
Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

KER ŽELIMO
ZA OTROKE LE NAJBOLJE

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

30-DNEVNA GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

Če si premislite v 30 dneh, nam pošljite igračo in mi vam vrnemo vaš denar.