Leokid

Leokid je inovativna blagovna znamka izdelkov za dojenčke, malčke in otroke, ki polepšajo vsak sprehod, potep in izlet otroku in mami.

Za udobno počutje doma in dober nastop zunaj potrebuješ dober outfit dojenčka ali malčka in seveda še kar nekaj pripomočkov, ki bodo tudi tebi olajšali nego in skrb za otroka. 

Potrebuješ moden in urban outfit, ki je funkcionalen, kakovosten in staršem pomaga pri soočanju z vremenskimi izzivi, poskrbi za udobje dojenčka in mame seveda. Leokid outfit je pravi za udobno preživljanje prostega časa skupaj z otrokom in z največjim udobjem.

Sreča je biti moderni starši! Takšni, ki so navdušen nad potovanji, ki imajo radi naravo in aktiven življenjski slog. Smo za vse skupaj. Prav prva leta starševstva so čas edinstven odkritij za otroka in starša.

Leokid zimska vreča, organizator, footmuff, snug, rokavice in vse drugo v Leokid Official pomeni  tehnologijo in dizajn s pozornostjo do detajlov in kompetenten premišljen pristop pri vsem kar izdelajo dobri oblikovalci podjetja, ki poskrbijo za tvoje in otrokovo zadovoljstvo.

Zato v proizvodnji super dizajniranih izdelkov za otroke in starše priznano podjetje uporablja samo sodobne visokotehnološke materiale, edinstven potisk dodatkov pa ustvarijo umetniški oblikovalci posebej za vaš dober okus!.

Mlado, veselo ekipo kreativnih in nemirnih strokovnjakov navdihuje ideja, da ustvarijo maksimalno udobne in elegantne izdelke za dojenčke in starše, ki iz dneva v dan z veseljem odkrivajo novi svet.

Glavna skrivnost in sestavina uspeha Leokid je toplina in ljubezen, ki jo vstavljena v vsak izdelek, ki ga kupiš.

Preberi večManj

1 izdelkov

1 izdelkov