Lesene igrače

Les je lep in lesene igrače tudi. Pika.

Že od nekdaj obstajajo in se izdelujejo lepe lesene igrače za otroke, ki se v vsem svojem obstoju niso prav dosti spremenile. Tudi v teh visoko tehnoloških časih so lesene igrače še vedno priljubljene in morda celo vedno bolj iskane.

Ena od tistih dobrih lastnosti, ki jo ima stara dobra lesena igrača je tudi njena dekorativna vrednost. Vsaka kakovostna, dobro izdelana lesena igrača bo zagotovo dobro služila tudi kot imeniten dekorativni dodatek vsakega doma.

Še pomembnejša lastnost, ki jo imajo igrače iz lesa je ta, da trajajo in trajajo!

Tudi, če imajo nekaj prask so še vedno več kot pripravljene dobro služiti naslednji radovedni generaciji otrok. Torej so trajnostne in ne obremenjujejo okolja, zaradi česar smo danes že tako ali tako pogosto v skrbeh!

Lesena igrača pomeni za otroka neposreden stik z naravo.

Težko si je zamisliti otroško sobo v kateri jih ne bi našli in prav je tako. Ker je material tisti, ki določa igro, se otrok že na podlagi dotika odloči ali mu je igrača všeč ali ne. Les je topel material, ki je zelo prijeten na dotik. Če imajo igrače iz lesa kakovostno končno obdelavo, s svojo rahlo teksturirano površino omogočajo otroku zelo prijetno senzorično izkušnjo. Kar pomeni, da bo otrok takšne igrače  rad prijel v roko in se igral z njimi.

Z lesenimi igračami se lahko začnejo igrati že zelo majhni otroci, zato so že dolgo uveljavljene kot pomembne razvojne igrače za vsa obdobja.

Kot lesena grizala jih sicer ne priporočamo. čeprav ta dejansko obstajajo. A le kaj lahko zamenja tiste znamenite štiri lesene kocke z različnimi motivi za sestavljanje? Nujna je lesena natikanka, vsak otrok mora imeti srčkan lesen vlakec ali vsaj kakšen lesen avtomobilček, pa različne lesene sestavljanke, vstavljanke, igre spomina in še in še bi lahko naštevali.

Še posebej zanimive so kreativne lesene igrače. Te so popolnoma nestrukturirane in namenjene za prosto igro ali open-ended play !

Prosta igra je kraljica vseh iger, ko govorimo o razvoju domišljije in igrače za prosto igro naj bodo v vašem domu vedno dobrodošle! Vsaka naložba v leseno igračo, ki spodbuja razvoj kreativnosti je dobra naložba. Vlagajte v kakovostne igrače iz lesa, ki spodbujajo ustvarjalnost imajo različne razvojne učinke in razvijajo tisto najpomembnejše od vsega -  otroško domišljijo!

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 88

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 88

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Show More Products
Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

KER ŽELIMO
ZA OTROKE LE NAJBOLJE

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

30-DNEVNA GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

Če si premislite v 30 dneh, nam pošljite igračo in mi vam vrnemo vaš denar.