Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Abakus računalo Pink

Little Dutch
13.5575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 15,95 €

Akcijska cena 13,56 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,56 €
Quick overview:

Starodavno računalo Abakus v novi mavrični podobi Little Dutch!


Ljubko oblikovano leseno otroško računalo Abak ali abakus je preprosto mehansko računalo, ki bo očaralo vse male ljubiteljice računanja in lepih lesenih igrač. Računanje z abakusom je zabavna reč in pomikanje lesenih kroglic po mavričnih spiralah bo navdušilo deklice že od 12. meseca dalje. Odlična vaja fine motorike za najmlajše! Tudi kot prvo leseno otroško računalo bo prišel kaj hitro prav.


Modno in prikupno oblikovano leseno abakus računalo  Little Dutch Pink.


Abakus za otroke Pink je imeniten dekorativni dodatek vsake otroške sobe, ki poleg tega, da dobro izgleda zna tudi računati. Zabavno abakus računanje s pomikanjem kroglic po  mavrično oblikovanih vodilih je odličen način za zabavno igro in učenje hkrati. Pastelne roza in rumena barva lesenega abakusa so prav privlačne za oko in kar je pogledu všeč pritegne tudi prste. Ker je abakus v osnovi učni pripomoček za zgodnje učenje štetja in osnovnih matematičnih funkcij, nam bo všečen izgled lesenega računala prišel prav.


Pink abakus je starodavno kitajsko računalo na Little Dutch način!


Kakovostna lesena uzobraževalna igrača je imenitna za prvo računanje. Učimo se seštevanje, odštevanje in štetje. Štejemo lahko naprej in celo nazaj, da bo štetje bolj zabavno in igra zanimivejša. Pomikanje lesenih kroglic po vodilu abaka je sila zabavna reč za malega otroka in ima podoben igralni učinek kot recimo igrača Lesen labirint Zajček. A z otroškim abakusom se da tudi učiti šteti in raručunati. Kakovostna lesena poučna igrača bo krasila otroško sobico in zagotovo se ne bo samo prašila v igralnem kotičku. Leseno računalo se bo odlično obneslo tudi za igro vlog v otroški trgovini, kjer je skoraj nepogrešljiv trgovski pripomoček za male prodajalke.

Starost 12m +

Šifra izdelka: LD7031
EAN: 8713291770317

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Super trendy lesena izobraževalna igrača leseno računalo Pink, se izkaže s svojim modnim izgledom in uporabnostjo. Ne glede na to ali je na polici ali v rokah malega učenjaka je dobro za videti in dober za igrati. Je odličen dekorativni dodatek otroške sobe, igrača, in učni pripomoček za najmlajše. 

Podrobnosti igrače:

  • Velikost abakusa: 21,3 x 27 x 6,6 cm.
  • Material: podstavek bukov les, kroglice iz lesa čajevca.
  • 4 nizi po 10 lesenih kroglic. 
  • Pastelne roza,rumena in natur barva lesa.
  • Lesen okvir natur.
  • Starost 12m+
  • Razvojni učinki fina motorika, barve, štetje, računanje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Abakus računalo Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.