Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Aktivnostna kocka Flowers & Butterflies

Little Dutch
16.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

16,95 €
Quick overview:

Mehka aktivnostna kocka Flowers & Butterflies nudi otroku veliko ugodja in aktivnosti za igro!


Zabavna plišasta senzorična aktivnostna kocka Flowers & Butterflies ima toliko privlačnih skrivnosti, da bo otrok kar raziskoval in raziskoval. Veliko aktivnosti na senzorični kocki daje odlično vzpodbudo za razvoj čutil otroka in s privlačno sezorično kocko nobena ne bo ostala neodkrita. Tako so zanimive, da so vredne vsakega trenutka igre in dojenček ali malček bosta z veseljem raziskovala in se igrala.

Imenitno oblikovana senzorična igrača kocka Flowers & Butterflies je zelo prijetna in mehka plišasta igrača polna razlčnih tekstur, ima zabavno ogledalo in grizalo, ki zaropota ob vsakem gibu. Pod listom na mehki plišasti kocki se skriva celo gosenica. Ta se rada igra skrivalnice, zato jo moraš poiskati.


Prikupen dizajn modno oblikovane mehke senzorične igrače Little Goose odlično dopolnjuje in polepša izgled vsakle otroške sobe. Kakovostno izdelana senzorična kocka bo nežno poskrbela za veliko prijetne igre in tudi razvoj otroka ji bo hvaležen. Samostojna igra dojenčka ali malčka z odkrivanjem in preizkušanjem različnih načinov igre je nujna za zgodnji razvoj. 

Varna in prijetna plišasta igrača senzorična kocka Flowers & Butterflies daje odlično vzpodbudo za veliko samostojne igre. Otrok se s pomočjo kocke uči kaj je mehko, trdo, malo in veliko. Uči se vzroka-posledice, radovedno opazuje podobo v ogledalu, prisluhne različnim zvokom in ko postanejo rastoči zobki nadležni, si omili neprijetno bolečino z grizalom mehke kocke.

Atraktiven Little Dutch dizajn in kakovost plišaste senzorična kocke bosta vzbudila zanimanje pri vsakomur. Lep izgled mehke kocke in funkcionalnost bosta zadovoljila tako starše kot otroka.

Šifra izdelka: LD8709
EAN: 8713291887091

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Mehka aktivnostna kocka je didaktična kocka za najmlajše. Učenje novih stvari je z mehko plišasto kocko preprosto in otrok jim je zlahka kos. Senzorična kocka Little Dutch je varna igrača, ki omogoča malemu otroku brezsrbno igro in veliko raziskovanja.

Otroku omogoča raziskovanje predmetov in materialov s tresenjem, metanjem, dviganjem in spuščanjem. Različne teksture plišaste igrače mehke senzorične kocke so spodbuda za radovedne prste in zgodnji razvoj fine motorike. Ogledalo je pri dojenčkih zelo priljubljeno in različni zvoki plišaste senzorične kocke vzbujajo radovednost otroka. Spodbuja se razvoj čutil vida, sluha in dotika.

Didaktična mehka senzorična kocka Little Dutch je plišasta igrača imenitnega videza, ki se bo odlično podala na vsako igralno podlogo.

Atraktiven, a umirjen dizajn didaktične kocke Flowers & Butterflies je imeniten modni dodatek, ki polepša interier otroške sobe.

Priporočena starost: od rojstva dalje.

Dimenzije: 15 x 15 x 15 cm

Material: 100% poliester
Vzdrževanje: ročno pranje na 30°C

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Little Dutch izdeluje plišaste igrače visoke kakovosti, z elegantnim in modnim dizajnom. Všečne barve, odtisi in ilustracije bodo polepšale interier otroške sobe in navdušile starše in otroke. Vse plišaste igrače Little Dutch so varne, izdelane skladno z evropskimi direktivami in se proizvajajo na družbeno odgovoren način.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Aktivnostna kocka Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.