Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Aktivnostna kocka Sailors Bay

Little Dutch
14.4075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 16,95 €

Akcijska cena 14,41 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,41 €
Quick overview:

Mehka Aktivnostna kocka Sailors Bay nudi otroku veliko ugodja in aktivnosti za igro!


Zabavno življenje okoli svetilnika je lepo prikazano na tej super mehki aktivnostni kocki Little Dutch. Aktivnostne kocke Little Dutch so plišaste igrače, ki se odlično spoznajo na senzorično igro in razvoj dojenčke - malčka. Aktivnostna kocka Sailors Bay je bogato opremljena z vrsto različnih tekstur, zvokov in likov, ki dajejo navdih temi malega morskega zalivčka. Vsaka plat mehke aktivnostne kocke Sailors Bay ponuja drugačno dejavnost, ki spodbuja koordinacijo rok in oči in bo dojenčka ali  malčka pritegnila k igri. Toliko tega je za zgrabiti in se dotakniti in videti in ... Od predrznega galeba z nogami iz bombažne vrvice in pelikana z ribo v kljunu do ogledala za odkrivanje samega sebe.

Zabavne plišaste in senzorične igrače iz Little Dutch kolekcije Sailors Bay imajo toliko privlačnih skrivnosti, da bo otrok kar raziskoval in raziskoval. Veliko aktivnosti na senzorični igrači za najmlajše daje odlično vzpodbudo za razvoj čutil in otroka s senzorično  privlačnostjo vabi k igri. Nobena skrivnost mehke razvojne igrače ne bo ostala neodkrita. Igrača je tako zanimiva, da je vredna vsakega trenutka igre in dojenček ali malček bosta z veseljem raziskovala in se igrala. Imenitno oblikovana senzorična igrača Sailors Bay je zelo prijetna in mehka plišasta igrača polna razlčnih tekstur, ki ima tudi zabavno ogledalo

Prikupen dizajn modno oblikovane mehke senzorične igrače Sailors Bay odlično dopolnjuje in polepša izgled vsakle otroške sobe. Kakovostno izdelana senzorična kocka bo nežno poskrbela za veliko prijetne igre in tudi razvoj otroka ji bo hvaležen. Samostojna igra dojenčka ali malčka z odkrivanjem in preizkušanjem različnih načinov igre je nujna za zgodnji razvoj. 

Varna in prijetna plišasta igrača senzorična kocka Sailors Bay daje odlično vzpodbudo za veliko samostojne igre. Otrok se s pomočjo kocke uči kaj je mehko, trdo, malo in veliko. Uči se vzroka-posledice, radovedno opazuje podobo v ogledalu in prisluhne različnim zvokom. Atraktiven Little Dutch dizajn in kakovost plišaste aktivnostne kocke bosta vzbudila zanimanje pri vsakomur. Lep izgled mehke kocke in funkcionalnost bosta zadovoljila tako starše kot otroka.

Šifra izdelka: LD8609
EAN: 8713291886094

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Mehka aktivnostna kocka je didaktična igrača za najmlajše. Učenje novih stvari je z mehko plišasto kocko preprosto in otrok jim je zlahka kos. Senzorična kocka Little Dutch Sailors Bay je varna igrača, ki omogoča malemu otroku brezsrbno igro in veliko raziskovanja. Otroku omogoča raziskovanje predmetov in materialov s tresenjem, metanjem, dviganjem in spuščanjem. Različne teksture plišaste igrače mehke senzorične kocke so spodbuda za radovedne prste in zgodnji razvoj fine motorike. Ogledalo je pri dojenčkih zelo priljubljeno in različni zvoki plišaste senzorične kocke vzbujajo radovednost otroka. Spodbuja se razvoj čutil vida, sluha in dotika. Didaktična, mehka in senzorična kocka Little Dutch je plišasta igrača imenitnega videza, ki se bo odlično podala na vsako igralno podlogo. Atraktiven, a umirjen dizajn didaktične kocke Sailors Bay je imeniten modni dodatek, ki polepša interier otroške sobe.

Priporočena starost: od rojstva dalje.

  • Vsebina embalaže 1 kocka aktivnosti.
  • Dimenzije izdelka 15x15x15 cm.
  • Pralno v pralnem stroju DS.
  • Navodila za pranje Pralni stroj: 30 stopinj.
  • Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Little Dutch izdeluje plišaste igrače visoke kakovosti, z elegantnim in modnim dizajnom. Všečne barve, odtisi in ilustracije bodo polepšale interier otroške sobe in navdušile starše in otroke. Vse plišaste igrače Little Dutch so varne, izdelane skladno z evropskimi direktivami in se proizvajajo na družbeno odgovoren način.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Aktivnostna kocka Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.