Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Aktivnostna kocka Triangle Flowers & Butterflies

Little Dutch
34.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

34,95 €
Quick overview:

Aktivnostna kocka Triangle Flowers & Butterflies je igrača, ki si jo želi vsak dojenček!


To je prava didaktična kocka, ki poskrbi za razvoj fine in grobe motorike najmlajših. Sprva mehka plišasta igrača primerna od rojstva dalje, kaj kmalu dobi razvojni pomen odlične senzorične igrače za dojenčke. Varna in zabavna aktivnostna kocka Little Dutch Triangle Flowers & Butterflies poskrbi za zgodnje odkrivanje prvih čudes novega sveta.

Ravno prav velika igrača za dojenčka je idealna za raziskovalno igro na trebuščku. Ko se utrudiš, lahko tudi na hrbtu udobno ležiš in se igraš z izjemno mehko plišasto igračo Little Dutch. Ptička Abby in njeni prijatelji te vabijo k raziskovanje narave kar doma na igralni podlogi, v postelji ali kamorkoli te že položijo. Z njo je vedno tako zabavno in nikoli dolgočasno.

Šifra izdelka: LD8723
EAN: 8713291887237

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Prikupen dizajn modno oblikovane mehke senzorične igrače Little Dutch Triangle Flowers & Butterflies odlično dopolnjuje in polepša izgled vsake otroške sobe. Kakovostno izdelana senzorična kocka bo nežno poskrbela za veliko prijetne igre in tudi razvoj otroka ji bo hvaležen. Samostojna igra dojenčka ali malčka z odkrivanjem in preizkušanjem različnih načinov igre je nujna za zgodnji razvoj. Ta izjemno mehak Activity Triangle se bohoti v nizu privlačnih barvnih odtenkov in igralnih dodatkov, ki vzbudijo radovednost otroka. V času igre na trebuščku lahko s pomočjo takšne igrače odkriješ toliko novih stvari! Vsaka stran plišaste igrače za dojenčke Little Dutch ima drugačno dejavnost. Mehka igrača je oblečena v različne teksture, oblike in stimulativne lastnosti.

Dobro je vedeti:

Varna in prijetna plišasta igrača, senzorična kocka Triangle Flowers & Butterflies daje odlično vzpodbudo za veliko samostojne igre. Otrok se s pomočjo didaktičnega pliškota uči kaj je mehko, kaj trdo, kaj malo in kaj veliko. Uči se vzroka-posledice, radovedno opazuje podobo v ogledalu in prisluhne različnim zvokom. Otroku omogoča raziskovanje predmetov in materialov s tresenjem, metanjem, dviganjem in spuščanjem. Različne senzorične teksture mehke plišaste igrače so spodbuda za radovedne prste in zgodnji razvoj fine motorike. Ogledalo je pri dojenčkih zelo priljubljeno in različni zvoki plišaste senzorične kocke vzbujajo radovednost otroka. Spodbuja se razvoj čutil vida, sluha in dotika.

  • Didaktična mehka senzorična kocka Little Dutch je plišasta igrača imenitnega videza, ki se bo odlično podala na vsako igralno podlogo.
  • Atraktiven, a umirjen dizajn didaktične kocke Flowers & Butterflies je imeniten modni dodatek, ki polepša interier otroške sobe.
  • Dimenzije igrače 35x19x20.
  • Dizajn in barva Triangle Flowers & Butterflies.
  • Ročno pranje na 30°C.
  • Material 80% bombaž, 20% poliester, polnilo 100% poliester. 
  • Za igro takoj od rojstva dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Aktivnostna kocka Triangle Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.