Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Avtomobilčki 112

Little Dutch
14.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,95 €
Quick overview:

Viu-viuu, če potrebuje kdo pomoč takoj prihitijo Little Dutch avtomobilčki na pomoč!


Reševalni avtomobilčki za otroke Little Dutch za vse prigode in nezgode. Kliče kdo 112? Otroški avtomobilčki iz paketa 112 Little Dutch obvladajo vse.

Kakovosten lesen set avtomobilčkov iz modno dizajnirane kolekcije 112 ima vse. Reševalni avtomobilčki igrače, policijski in gasilski iz trdnega lesa so pbarvani v barve na vodni osnovi.

Retro dizajn lesenih avtomobilčkov v kombinaciji z barvami osvežujoče modnih pastelov Little Dutch je prava izbira za vse. Otroci se bodo z avtomobilčki učili igrati in graditi igro vlog skupaj, zadovoljni starši jih bodo občudovali na policah.

Zadovoljni malčki od 12. meseca dalje bodo z veseljem prijeli za reševalna vozila in jih veselo poganjali naokrog. Velikost otroških avtomobilčkov in oblika nudita otroškim rokam dober oprijem. Kolesa vsakega avtomobilčka iz seta 112 se rada zavrtijo zato potiskanje ne bo problem.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka: LD4388
EAN: 8713291443884

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Odlična kakovost avtomobilčkov iz trdnega lesa Little Dutch omogoča otroku od 12. meseca dalje veliko zabavne igre. Push-along igra z otroškimi avtomobilčki je prikladna razvoj veščin uporabe rok in koordinacije gibov. Poleg fine motorike s krepi tudi groba motorika otroka med potiskanjem avtomobilčkov po otroški sobi.

Uspešna barvna kombinacija lesenih avtomobilčkov iz Little Dutch kolekcije Andere je zelo prikladna za vsak prostor. Z zabavnim setom avtomobilčkov boste zadovoljni tudi, ko bo krasil police otroške sobe. 

Material MDF, les, neškodljiva barva na vodni. Paket vsebujecontents 3 lesene avtomobilčke: 1 gasilski avtomobilček, 1 reševalni avtomobilček, 1 policijski avtomobilček.

Starost 12 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Avtomobilčki 112

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.