Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Dežna palica Sailors Bay

Little Dutch
9.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,95 €
Quick overview:

Kapljice dežja ne padajo na tla, je to ropotuljica ali dežna palica Little Dutch Sailors Bay?


Očarljivo oblikovana Dežna palica Little Dutch Sailors Bay je odlična igrača za dojenčke in malčke, primerna za igro in senzoričen razvoj skoraj od rojstva dalje. Stresaj in ropotajj! Obračaj čarobno ropotuljico, da ustvarjaš zvok dežja in kapljajoče kroglice se bodo premikale sem ter tja. Ustvarile bodo pomirjujoče zvoke dežnih kapljic in spodbujale otrokov senzorični razvoj in glasbeni talent. Kroglice v 3 različnih barvah padajo po cevi skozi majhne odprtine in povzročijo vrtenje propelerja, kar je lepo poslušati, ker ima prijeten zvok. Ropotuljica in dežna palica je Little Dutch igrača je zasnovana za male roke in enostaven oprijem. Leseni zgornji in spodnji del sta ilustrirana galebom in ladjico iz kolekcije Sailors Bay.


Little Dutch je z izjemnim čutom za najmlajše oblikoval lepo dežno palico Sailors Bay, ki bo pritegnila vsakogar. Atraktivni rainmaker, izdelan z ilustracijami podobic pomladi spada med najbolj priljubljene glasbene igrače za dojenčke. Odlična senzorična igrača za poslušanje, gledanje in razvoj sluha in vida, dojenčka takoj pritegne z zvokom padajočih kapljic – kroglic v barvi, ki jih bo zvedavo spremljal s pogledom in sluhom.


Zabavne zvočne igrače za najmlajše spodbudijo razvoj senzorike in motorike.


Dežna palica Sailors Bay se odlično znajde v drobnih ročicah otroka že od 6. meseca dalje. Posebnost zvočne igrače je v prozorni tubi, skozi katero se vidijo padajoče kroglice v podobi dežnih kapljic. Ko bo otrok obrnil palico, se skozi cev spustijo kristalčki v 3 barvah. Zabavni prijemi in obračanje so kot nalašč za urjenje motorike spretnih ročic. Domiselno oblikovano palico bo dojenček sprva lahko uporabljal kot senzorično ropotuljico in igračo za valjanje. Nežni zvoki padajočega dežja so zelo prijetni za poslušanje.


Imenitne glasbene igrače za dojenčke Little Dutch so ergonomske oblike za majhne in velike glasbenike.


Zvočna igrača in otroško glasbilo obenem je ergonomsko oblikovana in idealna za majhne ročice. Po imenitni dežni palici Sailors Bay pa radi sežejo tudi večji otroci in odrasli. Vsi so očarani nad zvočnim učinkom škrabljanja kapljic. Dežna palica je popolna igrača za razvoj akustične in vizualne percepcije.

Šifra izdelka: LD7077
EAN: 8713291770775

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kakovostna Little Dutch dežna palica je čudovita s svojimi mornarskimi barvami Sailors Bay.

Skozi prozorno cev dežne palice Sailors Bay otrok z zanimanjem opazuje pretakanje kristalčkov skozi prozorno okno.  Primerna je za najmlajše, dojenčke od 6. mesecev dalje. Seveda je zanimiva otroku še dolgo potem, ko jo dobi. Z zvočnim učinkom dežnih kapljic so očarani tudi večji otroci in odrasli. Radovedna ušeska najmlajših bodo navdušena nad škrabljanjem pretakajoče vsebine. Senzorična privlačnost kristalčkov pa bo očarala tudi oči malih radovednežev. Obračanje palice in pretakanje vsebine med petimi lesenimi propelerčki je pravo senzorično doživetje za vsakega otroka od 6. meseca dalje.

Podrobnosti zvočne igrače:

  • Transparenta cev iz trpežne umetne mase z lesenimi zaključki.
  • Propelerčki za različnost pretakanja vsebine.
  • Kroglice v treh barvah.
  • Ergonomska oblika in velikost prilagojena malim rokam otroka od 6. meseca dalje.
Shake and rattle! Turn the rain rattle over and the trickling beads will move to the other side making soothing raindrop sounds. It will stimulate the baby’s sensory development and musical talent. The beads in 3 different colours fall down the tube through small openings and make the propeller spin, resulting in a pleasant sound. The rain rattle is designed for little hands and an easy grip. The wooden top and bottom are illustrated with a sailboat and seagull from the Sailors Bay collection.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Dežna palica Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.