Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Dirkalna steza Blue

Little Dutch
24.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,95 €
Quick overview:

3, 4, zdaj! Dirka Formule 1 na eko dirkalni stezi Little Dutch Racer Cars Blue. 


Živahna dirkalna steza Little Dutch Racer Cars Blue ali hitri tobogan za spuščanje dirkalnih avtomobilčkov je preprosta z akcijo nabita igrača! Little Dutch Blue dizajn dirkalne steze, malih dirkalnikov in hitra razburljiva dinamika igre so zmagoslavna kombincija za vsakega malega ljubitelja ali ljubiteljico hitrih avtomobilčkov.


Po zdržljivi in zabavni dirkalni stezi Little Dutch Racer Cars Blue bodo mali dirkači z veseljem spuščala štiri avomobilčke. Male formule 1 švigajo sem ter tja, dokler se ne pripeljejo do cilja na spodnjem delu kakovostne dirkalne steze

Cikcak šviganje dirkalnih avtomobilčkov po dirkalni stezi bo deklice in fantke zabavalo ure in ure. Spuščanje, lovljenje in hitro sledenje pogleda za avtomobilčki, je odlična vaja za razvoj koordinacije oko-roka! Seveda so dirkalni avtomobilčki precej nepredvidljiva vozila in se znajo zapeljati tud izven dirkalne steze. Kar je dobro, saj spravljajo otroka v dodatno gibanje in v razvoj grobe motorike

Ker je Litle Dutch to imentino dirkalno stezo namenil najmlajšim dirkačem, je ta odlična za otroke že od 18. meseca dalje. Namenjena je aktivni in zabavni igri najmlajših tekmovalk in tekmovalcev formule 1 in dirkalna steza Blue to tudi uspešno počne!

4 stabilne kaskade dirkalne steze in 4 avtomobilčki, ki dirjajo in na poti izvajajo smešne salte predstavljajo zmagovalno dirkalno stezo za vse deklice in fantke od 18. meseca dalje!

Šifra izdelka: LD7008
EAN: 8713291770089

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch-ovsko obarvana dirkalna steza za F1 Blue, je odlična za prve hitrostne preizkuse najmlajših voznikov od 18. meseca dalje. Punčk in fantkov seveda! Kdo bo hitrejši na dirkalni stezi? Fantje ali punce?

Lesena dirkalna steza iz kolekcije Racer Cars Little Dutch vsebuje 5 igralnih kosov, rampa in 4 avtomobilčki. Meri 28 x 28 x 10 cm. Starost 18 mesecev +.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Dirkalna steza Blue

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.