Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Dirkalna steza Divje rožice

Little Dutch
21.2075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 24,95 €

Akcijska cena 21,21 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 21,21 €
Quick overview:

1, 2, 3, zdaj!!! Dirka Formule 1 na dirkalni stezi Little Dutch Divje rožice!


Živahna dirkalna steza Little Dutch ali hitri tobogan za spuščanje štirih lepo dekoriranih koles, je preprosta z akcijo nabita igrača! Little Duch Divje rožice barve dirkalne steze, dirkalnikov in hitra razburljiva dinamika igre so zmagoslavna kombinacija za vsako malo ljubiteljico hitrih avtomobilčkov.


Po zdržljivi in zabavni dirkalni stezi LITTLE DUTCH PINK bo mala voznica z veseljem spuščala štiri divje rožice - lepo dekorirana kolesa, ki se rada in hitro zavrtijo po dirkalni stezi navzdol. Divje rožice švigajo sem ter tja, dokler se ne pripeljejo do cilja na spodnjem delu kakovostne dirkalne steze

Cikcak šviganje dirkalnih rožic po dirkalni stezi bo deklice in fantke zabavalo ure in ure. Spuščanje, lovljenje in hitro sledenje pogleda za vrtečimi kolesi, je odlična vaja za razvoj koordinacije oko-roka! Seveda so Divje rožice precej nepredvidljivi koleščki in se znajo zapeljati tud izven dirkalne steze. Kar je dobro, saj spravljajo otroka v dodatno gibanje in v razvoj grobe motorike

Ker je Litle Dutch to imentino dirkalno stezo namenil najmlajšim dirkačem, je ta odlična za otroke že od 18. meseca dalje. Namenjena je aktivni in zabavni igri najmlajših tekmovalk formule 1 z dirkalnimi koleščki in dirkalna steza PINK to tudi uspešno počne!

4 stabilne kaskade dirkalne steze in 4 koleščki Divjih rožic, ki dirjajo in na poti izvajajo smešne salte predstavljajo zmagovalno dirkalno stezo za vse deklice in fantke od 18. meseca dalje!

Šifra izdelka: LD7007
EAN: 8713291770072

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch-ovsko obarvana dirkalna steza za F1 Divje rožice, je odlična za prve hitrostne preizkuse najmlajših voznikov od 18. meseca dalje. Punčk in fantkov seveda! Kdo bo hitrejši dirkalni stezi Divjih rožic? Fantje ali punce?

Lesena dirkalna steza iz kolekcije Little Dutch Wild Flowers vsebuje 5 igralnih kosov, rampa in 4 koleščka. Meri 28 x 28 x 10 cm. Starost 18 mesecev +.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Dirkalna steza Divje rožice

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.