Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Glasbena skrinjica Jewellery Box

Little Dutch
21.2075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 24,95 €

Akcijska cena 21,21 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 21,21 €
Quick overview:

Little Dutch Glasbena skrinjica Jewellery Box nestrpno čaka, da jo odpreš!


Zavrti ročico glasbene skrinjice in svet se bo zavretel okoli male balerine! Balerina Rosa, ki stanuje tej čudoviti skrinjici za nakit te čaka in vabi, da ti pokaže svojo balerinsko pirueto. Navij jo in zavrtela se bo zate ob sladki uspavanki. 

Glasbena skrinjica Little Dutch je popoln kraj za tvoj nakit. Shranjevanje dragocenih spominkov v glasbeni skrinjici okrašeni v Flowers & Butterflies podobice ima prav poseben čar. In še nekaj je, v notranjosti je tudi majhno ogledalo v obliki rože, v odsevu katerega se Rosa rada zavrti in ogleduje.

Z glasbeno skrinjico Jewellery Box je Little Dutch poskrbel za čudovite igrače in darila za punčke od 3. leta dalje, ki bodo vedno razveselila.

Šifra izdelka: 121003
EAN: 8714274121003

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch Glasbena skrinjica Jewellery Box, z glasbena z melodijo Alle Vögel sind schon da, plešočo Balerino, ogledalom in veliko prostora za nakit, je dekorativen dodatek, ki ne sme manjkati v nobeni dekliški sobici. Čudovite ilustracije glasbene skrinjice, ljubka notranjost in nežna melodija bodo očarale deklice. Glasbena skrinjica za otroke Little Dutch bo našla prav posebno mesto v otroškem srcu in sobi. Lesena glasbena skrinjica  je odličen in uporaben okras za sobo deklice.

Glasbena skrinjica Jewellery Box je čudovito oblikovana v podobi in te zapelje v fantazijski svet srečnih zgodbic. Obrni ročico glasbene skrinjice in se pusti zapeljati očarljivi figurici balerine, ki zapleše na nežno melodijo 'Let me call you sweetheart' avtorja Lea Friedmana. Little Dutch glasbena skrinjica za otroke ima notranjost oblečeno z mehkim filcem, ki bo varoval najljubše zaklade vsake punčke od 3. leta dalje.

Dobro je vedeti:

Umetniško ilustrirana glasbena skrinjica za nakit Little Dutch nosi na sebi ljubke podobice rožic in metuljčkov. Kakovostna lesena glasbena skrinjica se preprosto navije in ko odpreš pokrovček odprite škatle glasbene skrinjice uzreš figuro balerine. Ta zapleše na pomirjujočo melodijo. Čudovito oblikovana igrača za punčke je obenem prikupen dodatek, ki bo okrasil interier vsakega dekliškega prostora. Je ljubek okrasek in dragocen spominek, ki ga obožuješ še leta za tem, ko ga dobiš. Glasbene skrinjice Little Dutch so idealna darila za punčke.

Samo obrni ročico, odpri pokrov skrinjice Jewelley Box in pravljica bo oživela pred tvojimi očmi!

  • Dimenzije skrinjice  8,7x11,7x14,9 cm.
  • Material MDF, papir in umetna masa.
  • Barva in dizajn Flowers & Butterflies.
  • Melodija uspavanke Alle Vögel sind schon da.
  • Skladnost z 2009/48/ES EN71-1,3; (ES) 1907/2006
  • Starost: 3+
  • Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Glasbena skrinjica Jewellery Box

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.