Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Glasbena skrinjica za dojenčke Birds

Little Dutch
15.2575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 17,95 €

Akcijska cena 15,26 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 15,26 €
Quick overview:

Little Dutch Glasbene igrače za dojenčke z glasbeno skrinjico v plišastem ptičku poskrbijo za nežno uspavanko!


Plišasta ptička glasbene igrače Litle Dutch se nežno oglašata in umirita dojenčka ali malčka. Pomirjujoča glasbena skrinjica v podobi plišastih ptičkov je idealno darilo za novorojenčka, dojenčka, mamico ali nosečnico. Little Dutch BIrds so plišaste ptičice in senzorične igrače za najmlajše, ki bodo v veliko pomoč pri ustvarjanju rutine pred spanjem. Potegni za roza ptička in začne se predvajati pomirjujoča uspavanka. Nežen tolažilni zvok bo utrujenega otroka uspaval. Glasbeno igračo obesiš nad otroško posteljico kjer bo s svojim privlačnim dizajnom vedno v središču.

Glasbene igrače za dojenčke kot je Little Dutch Birds so odličen sopotnik dojenčku, ko je čas za deželo sanj. Prikupno oblikovanje zvočne igrače za najmlajše v obliki dveh ptičkov bo navdušilo tako starše kot malega otroka. Glasbena skrinjica Birds je nekaj, na kar nikakor ne smeš pozabiti, ko opremljaš otroško sobico. Glasbene igrače so nujne razvojne igrače za dojenčke od rojstva dalje in Little Dutch Birds bo otroku v veliko pomoč pri zgodnejmu razvoju sluha. Z nežno uspavanko tudi zaspiš lepše.

Plišaste in zvočne igrače Little Dutch poskrbijo za zgodnji razvoj čutil in nežno razvajanje dojenčka in novorojenčka. Ko izbiraš darila za novorojenčka, dojenčka ali babyhower ne spreglej ljubkega galeba z glabeno skrinjico. Zagotovo boš navdušil-a vsakogar!

Šifra izdelka: LD8705
EAN: 8713291887053

Podrobnosti

Podrobnosti zvočne igrače za dojenčke:

  • Priporočena starost 0+ mesecev.
  • Dimenzije izdelka 15x24x8 cm.
  • Barva roza.
  • Zbirka Rože in metulji.
  • Vsebina embalaže 1 glasbena skrinjica.
  • Pralno v pralnem stroju NE.
  • Navodila za pranje Površino čistite samo z vlažno krpo.
  • Opozorilo To je glasbena skrinjica, ki jo lahko obesite nad ogrado ali posteljo kot okras. Hranite izven dosega otroka. Izdelek mora aktivirati odrasla oseba.
  • Skladnost EN-71-1-2-3.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Glasbena skrinjica za dojenčke Birds

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.