Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Glasbena skrinjica za dojenčke Music Seagull

Little Dutch
14.4075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 16,95 €

Akcijska cena 14,41 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,41 €
Quick overview:

Little Dutch Glasbene igrače za dojenčke z glasbeno skrinjico v plišastem galebu poskrbijo za nežno uspavanko!


Glasbene igrače za dojenčke kot je Little Dutch Music Seagull so odličen sopotnik dojenčku, ko je čas za deželo sanj. Prikupno oblikovanje zvočne igrače za najmlajše v obliki galebčka bo navdušilo tako starše kot malega otroka. Glasbena skrinjica Music Seagull je nekaj, na kar nikakor ne smeš pozabiti, ko opremljaš otroško sobico. Glasbene igrače so nujne razvojne igrače za dojenčke od rojstva dalje in Little Dutch Music Seagull bo otroku v veliko pomoč pri zgodnejmu razvoju sluha. Z nežno uspavanko tudi zaspiš lepše.

Plišaste in zvočne igrače Little Dutch poskrbijo za zgodnji razvoj čutil in nežno razvajanje dojenčka in novorojenčka. Ko izbiraš darila za novorojenčka, dojenčka ali babyhower ne spreglej ljubkega galeba z glabeno skrinjico. Zagotovo boš navdušil-a vsakogar!

Šifra izdelka: LD8606
EAN: 8713291886063

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI GLASBENE IGRAČE LITTLE DUTCH

Little Dutch glasbena skrinjica Music Seagull je glasbena igrača v podobi plišastega galeba. Zelo lepo oblikovana plišasta igrača bo polepšala interier vsake otroške sobice. Ker v sebi skriva pravo glasbeno skrinjico s pomirjujočo melodijo bo malemu otroku pomagala, da se umiri in lažje zaspi. Dobra lastnost kakovostne zvočne igrače odete v mehak pliš je, da poleg razvoja čutil vida in sluha poskrbi tudi za razvoj domišljije otroka.  Način mirovanja je vklopljen. 15 x 21 cm velika glasbena skrinjica v obliki galeba deluje pomirjujoče na malčke. Potegnite malega galebačka na vrvici, da zaigra pomirjujočo melodijo. Uspavanka na vašega otroka deluje pomirjujoče. Ta glasbena skrinjica je hkrati privlačna dekoracija za otroško sobo in je presenetljivo darilo za nosečnice, ki ga bodo novi starši zagotovo cenili.

Preprosto povleci malega galebčka na vrvici in začne se predvajati pomirjujoča melodija glasbene skrinjice. Glasbeno igračo za dojenčka Little Dutch Music Flower zlahka namestiš kamorkoli želiš. Nežna melodija  glasbene skrinjice bo lepo zaigrala nad posteljico pred spanjem, nad previjalno blazino med previjanjem ali v vozičku med sprehodom. 

Podrobnosti igrače:

  • Starost od 0+ mesecev dalje.
  • Dimenzije izdelka 15x21x6 cm.
  • Barva modra.
  • Zbirka Sailors Bay.
  • Vsebina embalaže 1 plišasta igrača z glasbeno skrinjico.
  • Pralno v pralnem stroju NE.
  • Navodila za pranje; Površino čistite samo z vlažno krpo.
  • Opozorila! To je glasbena skrinjica, ki jo lahko obesite nad ogrado ali posteljo kot okras. Hranite izven dosega otroka! Izdelek mora aktivirati odrasla oseba!
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Glasbena skrinjica za dojenčke Music Seagull

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.