Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Glasbeni vrtiljak Flowers & Butterflies

Little Dutch
50.9575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 59,95 €

Akcijska cena 50,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 50,96 €
Quick overview:

Little Dutch vrtiljak Flowers & Butterflies s sladko uspavanko in blagodejnim učinkom na dojenčka!


Srčkan Little Dutch glasbeni vrtiljak ima pomirjujoč učinek na dojenčke zahvaljujoč sladki melodiji nežne uspavanke. Otroški glasbni vrtiljak ima na sebi pet različnih plesočih plišastih igrač iz kolekcije Flowers & Butterflies. Glasbeni vrtiljak za posteljico razsveseli dojenčka  s ptičko Olivio, dvema čudovitima rožžicama, metuljčkom Lily in vrabčkom po imenu Abby. Glasbeni vrtiljak za dojenčke je prava atrakcija za male radovedneže, ki uživajo ob gledanju veselih pliškoov in poslušanju prijetne melodije. Zabaven otroški glasbeni vrtiljak spodbuja vizualni in slušni razvoj malega otroka.

Little dutch glasbeni vrtiljak je primeren od rojstva dalje in ga lahko enostavno pritrdiš nad otroško posteljico ali stajico.

Šifra izdelka: LD8700
EAN: 8713291887008

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI

Little Dutch vrtiljak Flowers & Butterflies je ljubko oblikovan glabeni vrtiljak, ki bo z veselo družbico plišastih igrač odlična družba novorojenčku in dojenčku. Zahvaljujoč sladki uspavanki in petim prijateljčkom, ki veselo letijo v krogu zelo zabava dojenčka. MIren spanec in sladke sanje!  Odličen glasbeni vrtiljak za posteljico Flowers & Butterflies je premišljeno izdelana razvojna igrača, ki pomirja otroka in ga pripravi na spanec. Budnemu novorojenčku ali dojenčku pa daje vzpodbudo za igro in ga spodbuja k aktivnemu opazovanju okolice in premikanju. Glasbeni vrtiljak za dojenčke prinaša koristne razvojne učinke najmlašemu družinskemu članu in veselje za vso družino.

Prenosni glasbeni vrtiljak Flowers & Butterflies ima ogrodje izdelano iz trdnega lesa, je kompakten in ga preprosto namestimo kamor želimo. Nežno glasbo uspavanke lahko predvajate nad zibelko, posteljico ali igralno podlogo. S poslušanjem melodije dojenček krepi razvoj sluha. Privlačne plišaste igrače v sredini glasbenega vrtiljaka pa bodo poskrbele za vizualno stimulacijo in razvoj vida.

Moderno oblikovanje in modne barve popestrijo izgled sobice in glasbeni vrtiljak za nad posteljico Flowers & Butterflies bo navdušil tako otroka kot starše. Univerzalen mobil s posebno oblikovanim držalom omogoča pritrditev na katerokoli posteljico. Potovalno ali tisto, ki jo imate doma. Je idealna igrača za pomiritev otroka ali za spodbujanje k igri in senzorični razvoj. Nežna melodija poskrbi za sladke sanje in figurice prebudijo zanimanje otroka, ko se ta prebudi.

Univerzalni glasbeni mobill omogoča preprosto pritrditev glasbenega vrtiljaka Flowers & Butterflies kjerkoli želimo. Z modno oblikovanim lesenim glasbenim vrtiljakom popestrimo izgled otroške sobe, posteljice ali igralne podloge.. Prikupno oblikovane goskice se dobro ujamejo s katerokoli drugo barvo. Skupaj z drugimi izdelki iz linije Flowers & Butterflies boste ustvarili originalen in prijeten interier. 

  • Mehke plišaste igrače s polnilom iz poliestra
  • Glasbena skrinjica predvaja nežno in pomirjujočo melodijo 
  • 5 mehkih igrač
  • Velikost 52 x 75 x 37 cm
  • Plastično ohišje glasbene skrinjice vrtiljaka
  • Leseno ogrodje glasbenega vrtiljaka 
  • Starost 0+

Little Dutch vrtiljak Flowers & Butterflies je glasbena igrača za dojenčke, s katro spodbujamo otrokov razvoj sluha in vida. Zanimiva razvojna igrača spravlja novorojenčka ali dojenčka v gibanje in ga spodbuja k opazovanju sveta, ki ga obdaja. Starost 0+

Opozorila: Vrtiljak za posteljico je potrebno odstraniti iz dosega takoj, ko se otrok lahko postavi na kolena in roke! Otrok se lahko zaplete med vrvice.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Glasbeni vrtiljak Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.