Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igra s kladivom Ocean

Little Dutch
11.8575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 13,95 €

Akcijska cena 11,86 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 11,86 €
Quick overview:

Igra s kladivom Tolkalo Little Dutch za živahno igro!


Bam, bam, bam! Zabijanje valjev s kladivom je zabavno tako za fantke kot za punčke. Z vsakim udarcem lahko otrok globlje zabija valje enega po enega. Ko so vsi valji uspešno zabiti, leseno igračo preprosto obrnemo in akcija se nadaljuje!


Aktivnostna lesena igrača z udarjanjem kladiva po šestih valjih uči otroka spoznati lastno moč na igriv način. Z igro s kladivom in zabijanjem valjem otrok vadi velike mišice rok, spretnost prstov in kordinacijo oko-roka.

Med igro z Little Dutch tolkalom Ocean, se otrok nauči uskladiti moč in natančnost udarca. Ob tem otroka razvija občutek za natančnost in pozornost.

Šest valjev, šest tarč na aktivnostni leseni igrači. Zabijanje valjev s kladivom omogoča, da se otrok na zabaven način uči osnovnih zaporedja in štetja. Vadi natančnost, koordinacijo in odmerjanje moči.

Razburljiva in zabavna lesena igrača lepo spodbuja motorični in kognitivni razvoj otroka v zgodnjem obdobju. 

Razvojna lesena igrača Igra s kladivom Tolkalo Ocean je odlična igrača za igro, učenje in razvoj otroka od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka: LD7026
EAN: 8713291770263

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Uspešen razvoj otroka je odvisen od igre in igrač, ki mu jih omogočimo. Lesene igrače so klasika in so ene prvih igrač sploh. Razvojne lesene igrače so sčasoma zelo napredovale in danes jih je veliko na voljo. Igra s kladivom je ena lesenih igrač, ki izdatno spodbuja razvoj otroka. 

Trdno izdelana Igra s kladivom LITTLE DUTCH je zdelana iz kakovostnih materialov, iz odgovorno izbranih virov. Izpolnjuje in presega evropske varnostne standarde in je popolnoma varna za igro otrok od 1. leta dalje.

Little Dutch Igra s kladivom iz kolekcije Adventure je izdelana iz lesa bora in barvana v barve na vodni osnovi. Razvojna lesena igrača je odlična za fante in deklice.

Starost 12 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igra s kladivom Ocean

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.