Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igra spomin Memo Sailors Bay

Little Dutch
11.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,95 €
Quick overview:

Little Dutch Igra spomin Memo Sailors Bay za male pomorščake od 3. leta dalje.


Igra spomin Little Dutch Memo Sailors Bay je prava izbira za male mornarčke, ki si želijo zapomniti pomembne morske prizore. Poišči svetilnik, poišči morsko zvezdo, kje je ribiška ladja, kje tovorna, kje jadrnica... Kar 20 atraktivnih sličic iz razburljivega življenja malih pomorščakov ima ta igra spomina. Igra spomin za otroke Little Dutch je tako zabavna kot poučna!

Vsaka kartica igre za spomin Memo Sailors Bay je lepo okrašena z ilustracijo, ki daje navdih življenja morskega pristanišča. Zabavne igre spomin za najmlajše Little Dutch Memo se preprosto lotiš. Premešaj kartice iz trdne lepenke in jih položi s sliko navzdol na igralno površino. Zmaga kdor zbere največ ujemajočih parov kartic. Če si sam in se dolgočasiš, se seveda igra spomina igra tudi solo. Memo Sailors Bay poskrbi za ure užitkov in otroka nauči potrpljenja in vztrajnosti. Igra s karticami spomina vadi tudi pomembni veščini kot sta zbranost in koncentracija.

Šifra izdelka: LD4759
EAN: 8713291447592

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE:

Kaj je igra spomina? Klasična igra spomin za najmlajše je tradicionalna, vedno znova zanimiva namizna družabna igra, ki je v veselje vsej družini. Igranje spomina na preprost in igriv način krepi koncentracijo, pozornost in vztrajnost otroka. Kdor najde največ parov zmaga! Igra spomin Little Dutch je igrača sestavljena iz 40 kartonskih kartic z zabavnimi motivi. Primerna je za igranje in urjenje spomina od dveh do štirih igralcev.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Z rednim igranjem igre spomina, se otroku občutno izboljša koncentracija, potrpežljivost in seveda tudi spomin. Saj si mora otrok skozi daljše obdobje igranje zapomniti številne položaje različnih slik! Družabna igra za otroke spomin Little Dutch ima 40 kartic iz trdne lepenke, ki  solepo spravljenje v lično kartonasto škatlo. Imeniten in moden videzatraktivne družabne igre za otroke Liitle Dutch se bo lepo podal na mizo vsake igralnice, otroške ali dnevne sobe.  Preprosta a zanimiva in atraktivna igra spomin LITTLE DUTCH je tradicionalna igrača, ki je ostala zanimiva in priljubljena vse do današnjih dni. Je učinkovita razvojna igrača za urjenje spomina, koncentracije in vztrajnosti najmlajših, ki je ne smemo zanemariti! Nekatere igre spomina so izdelane iz lesa in druge iz lepenke. V veliki ponudbi teh priljubljenih igrač, boste našli različne verzije spomina za otroke. Didaktične igrače za urjenje spomina otroka, pa se med seboj razlikujejo predvsem v motivih, izbira pa je seveda vaša.

Podrobnosti igrače lIttle Dutch:

  • Vsebina: 40 kartonskih kartic v 20 motivih. 
  • Dimenzije izdelka 21,5x21,5 x 5,5cm.
  • Color Multi Color.
  • Collection Sailors Bay.
  • Compliance EN-71-1-2-3.
  • Starost 3+
  • Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Zakaj imamo radi Little Dutch igrače?

Modno oblikovane Little Dutch igrače so delo ustvarjalne ekipe, ki že več kot desetletje ustvarja igrače na povsem svoj in originalen način. Z inovativno oblikovanimi igračami jim je uspelo očarati mlade in moderne starše po vsem svetu. Igrače za dojenčke in malčke Little Dutch so zaradi posebnega dizajna, ki se povsem razlikuje od drugih proizvajalcev postale pravi hit! Široka izbira vsestransko oblikovanih igrač, ki so lepe, kakovostne in predvsem varne omogočajo veliko zabave otroku in polepšajo interier otroške sobe.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igra spomin Memo Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.