Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igrača za voziček Bird

Little Dutch
8.4575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 9,95 €

Akcijska cena 8,46 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,46 €
Quick overview:

Little Dutch pull-and-shake igrača za voziček Bird za radovedne male ptičice od rojstva!


Bird je ljubka Little Dutch igrača za voziček, ki se rada premika, trese in popolesuje nad teboj. Joj, kako zabavna igrača za dojenčka je to, ko potegneš za njo! Zabavna razvojna igrača za na voziček, lupinico, igralno podlogo ali avtosedež bo poskrbela, da bosta vsak potep ali pot neznansko razburljiva. Vlečenje in stresanje, igrive teksture, mehak pliš in ljubka podoba majhne ptičke so neubranljive igralne lastnosti senzorične igrače za dojenčke. 

Povleci ptičko in začela se bo tresti in leteti. Nasmeh in hihitanje dojenčice od rojstva dalje sta zagotovljena. Zabavno igračo lahko zabavno enostavno pritrdiš na avtosedež, ograjico ali voziček. Mala Little Dutch pull-and-shake plišasta igrača je ravno prava za male rokice. Omogoča neskončno zabavo doma in na poti.

Prikupna igrača za voziček Bird se zlahka namesti kamorkoli tudi z dodatkom obročkov za igrače za voziček. Tako bo živahna igrača za na voziček, ki rada pleše nad otrokom in zabava dojenčka ali malčka medtem, ko ta leži ali sedi v svojem vozičku med sprehodom še lažje dosegljiva. Tudi, ko je čas za vožnjo z avtomobilom bo ptička odličen sopotnik malemu potepuhu. Pull-and-Shake igrače za dojenčke Little Dutch so oblikovane tako zanimivo, da ja kar moraš prijeti in ujeti takoj, ko zapleše nad teboj.

Šifra izdelka: LD8713
EAN: 8713291887138

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Pleši, pleši, pleši, moja ljuba plišasta igrača!  Očarljiva ptička je zelo živahna tako kakor otrok, ki se igra z njo. Prikupno oblikovana obešanka za voziček se s pomočjo obročka enostavno pritrdi kamorkoli želiš. Potepuški puhasti ptiček je obogateno oblikovan in izdelan z različnimi teksturami materiala. Taktilna senzorična igrača dojenčku omogoča prijetno raziskovanje različnih tekstur s prstki. Mehka plišasta igrača je oblikovana tako, da je enostavna za prijem in vadi fino motoriko otroka od rojstva dalje. Ker je to pull-and-shake igrača ima rada, da jo potegneš in ko jo izpustiš zapleše po zraku kot pravi ptiček. Lovljenje igrače v vozičku ali lupinici in avtosedežu je dobra telovadba za razvoj grobe motorike dojenčka. 

Povleci jo in pusti, da malčica opazuje, kako se dviguje. Obogatena z različnimi barvami in teksturami bo zagotovo pritegnila pozornost malega otroka. Plišasta igrača Bird Little Dutch se zlahka pritrdi na avtosedež, lupinico ali voziček, da se dojenček ali malček zabava na poti.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije izdelka 7x16x5,5 cm.
  • Barva roza.
  • Zbirka Rože in metulji.
  • Vsebina embalaže 1 Igrača pull-and-shake.
  • Pralno v pralnem stroju NE.
  • Navodila za pranje - Površino čistite samo z vlažno krpo.
  • Skladnost EN-71-1-2-3.
  • Priporočena minimalna starost 0+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igrača za voziček Bird

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.