Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igrača za voziček Chain Flowers & Butterflies

Little Dutch
15.2575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 17,95 €

Akcijska cena 15,26 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 15,26 €
Quick overview:

Little Dutch Igrača za voziček Chain Flowers & Butterflies ima za dojenčka pripravljenih veliko zabavnih odkritij in bo krasno darilo za novorojenčka!


Dojenček bo z velikim zanimanjem opazoval in prijemal svojo novo najljubšo igračo za voziček. Zabavno oblikovana Little Dutch obešanka za voziček s štirimi mehkimi pliškoti je prijetna razvojna igrača, ki bo poskrbela za aktivnosti in zaposlila otroka. Dojenčki vedno potrebujejo veliko aktivne igre in zgodnjega raziskovanja, da jim ni dolgčas. Ljubka obešanka za voziček Flowers & Butterflies ima na verižici nanizane 4 zabavne prijateljčke. Metulj Lily, ptička Olivia, rožica in vrabec Abby so vedno pripravljeni na malo zabave, ko zapuščaš dom in se odpravljaš na potep z vozičkom. Obešanko enostavno pritrdiš na vse, od avtomobilskega sedeža do vozička. Vse mehke igrače na njej so odete v mehak in modno oblikovan pliš.

Navdušenju dojenčka se rada pridruži zadovoljna mama, ki z veseljem seže po kakovostni in modno oblikovani aktivnostni igrači za voziček. Trend-setersko naravnani Little Dutch zlahka poskrbi za dovolj modnega izgleda in kakovost za vsako priložnost. Navdušenju dojenčka nad igro se bo pridružilo navdušenje mame nad kakovostjo, uporabnostjo in dobrim izgledom.

Šifra izdelka: LD8711
EAN: 8713291887114

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ropotanje, škripanje in piskanje senzorične igrače podarja otroku nujne čutne izkušnje. To je razvojna igrača, ki spodbuja razvoj otrokove koordinacije rok in oči. Narejena za neskončno zabavo na poti, vsebuje štiri različne plišaste igrače, ki komaj čakajoi na igro. Metulj Lily, rožica, ptička Olivia in vrabec Abby so vedno pripravljeni na zabavo.

Tako zabavna plišaste igrače kot je Flowers & Butterflies aktivnostna obešanka za voziček hitro razigrajo otroka. So mehak in prijeten dodatek, ki bo polepšal vsak lok za voziček. Zabavna spirala hitro postane nepogrešljiva za vsakega dojenčka, mamico in njun voziček. Prikupna družbica igrače za voziček je zabavni kvartet na aktivnostni spirali igrače za voziček in je nekaj kar preprosto moraš imeti. Aktivnostna spirala Little Dutch se zlahka pridruži najbolj zabavnim igračam za voziček brez katerih noben sprehod ne bo popoln dogodek.

Kakovostna igrača za na voziček Little Dutch je ljubkovalna in razvojna igrača, ki spremlja malega otroka na vsakem koraku. Preprosta za  nameščanje na katerikoli voziček, lupino, posteljo, sedež, kamorkoli. Otroka pritegne ki igri, zamoti in pomiri. Igra s priljubljeno igračo Spiralo spodbuja zgodnji razvoj fine motorike, sluha in dotika. Aktivno premikanje rok in usklajevanje gibov spodbuja razvoj koordinacije oko-roka.

Zabavna in modno oblikovana aktivnostna igrača Little Dutch se vedno izkaže kot odlična darilo za novorojenčka ali dojenčka, ki je vedno lepo sprejeto. S kakovostnimi igračami za voziček Little Dutch omogočimo otroku varno in zabavno igro od rojstva dalje. Preprosto pritrditev igrač za voziček Little Dutch omogoča zabavno igro kjerkoli. Enostavno jih namestimo kamor želimo; na posteljico, voziček, lupinico, nad igralno podlogo ali avtosedež. Mehka, prijetna in modno oblikovana igrača za dojenčka in novorojnečka Little Dutch bo poskrbela za zabavo in razvoj kjerkoli-kadarkoli.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije izdelka 13x35,5x5,5 cm.
  • Barva roza.
  • Zbirka Rože in metulji.
  • Vsebina pakiranja 1 verižica za igrače za voziček.
  • Navodila za pranje Pralni stroj: 30 stopinj.
  • Opozorilo Opozorilo: Odstranite igrače takoj, ko otrok poskuša vstati na roke in kolena, da preprečite morebitne poškodbe zaradi zadušitve.
  • Skladnost EN-71-1-2-3
  • Priporočena starost 0+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igrača za voziček Chain Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.