Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igrača za voziček Flowers & Butterflies

Little Dutch
19.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,95 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Igrača za voziček Flowers & Butterflies za veliko igre in zabave dojenčka kjerkoli je!


Igrača za voziček Flowers & Butterflies je tako mehka, nežna in modno oblikovana, da navduši prav vsako mamo, ki potrebuje takšno igračo. Obešanka za voziček je očarljivo obliikovana in spodbuja dojenčico ali malčico h raziskovalni igri brez konca. Radovednost vodi do odkritij in Pink aktivnostna spirala  velika 22 x 13 x 12 cm jih ima dovolj, da jih ne bo kar takoj zmanjkalo. 3 prikupne in zelo mehke plišaste igrače, ki so na njej, so lepe za videti in prijetne za prijemati.


Spirala za voziček Little Dutch Flowers & Butterflies je prava za mehak dotik in udobno raziskovanje. Zabavne igralne dejavnosti  pritegnejo dojenčka tako doma kot na poti. Igralni lok za voziček krepi razvoj čutil in spodbuja razvoj koordinacije oko-roka. Praktična plišasta igrača za dojenčka se enostavno pritrdi na vse. Na ograjico otroške posteljice, avtomobilski sedež, lupinico ali kamorkoli želiš. Igralni lok za voziček je izdelan iz kakovostnega žameta in bombaža. Obešanka za voziček ima obešene 3 različne senzorične plišaste igrače. Majcen ptiček, pisan metuljček in očarljivo rožica oddajajo ropotujoče zvoke. Tako bo poskrbljeno tudi za razvoj sluha otroka od rojstva dalje.

Za senzorično igro dojenčice od rojstva dalje. Doma, na sprehodu ali izletu. Kjerkoli in kadarkoli, modno in igrivo z Little Dutch!

Šifra izdelka: LD8712
EAN: 8713291887121

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch pišaste igrače za na voziček imajo veliko zabavnih aktivnosti za dojenčka! Dojenčki obožujejo mehko prijetne in tople igrače za dojenčke kot je Little Duch igralni lok za voziček Pink. Radovedno dojenčkovo oko rado gleda v neubranljivo privlačne 3 plišaste igrače, ki visijo elegantno privezane na aktivnostno spiralo. Šumenje in šelestenje poskrbi igrače za radovedna ušeska in otroka spravlja v  zadovoljensmeh. Poleg tega so te zelo ljubke igrače za dojenčke odete v mehak in modno oblikovan pliš in žamet ki takojpritegne tudi pozornost mimoidočih na vsakem sprehodu. Kakovostne in modne igrače Little Dutch so tudi odlične poznavalke urejanja otroške sobice.

Little Dutch igrače za na voziček iz kolekcije Flowers & Buterflies so zveste spremljevalke vseh sprehodov.

Navdušenju dojenčka se rada pridruži zadovoljna mama, ki z veseljem seže po kakovostni in modno oblikovani plišasti igrači Pink. Trend-setersko naravnani Little Dutch zlahka poskrbi za dovolj modnega izgleda in kakovost za vsako priložnost. Navdušenju dojenčka nad igro se bo pridružilo navdušenje mame nad kakovostjo, uporabnostjo in dobrim izgledom.

Tako zabavna obešanka za voziček kot je Flowers & Buterflies hitro postane nepogrešljiva za vsakega dojenčka, mamico in njun voziček.

Prikupna družbica igrače za voziček je sestavljena iz luštnih malih morskih prebivalcev z ropotuljico, ogledalom, piskajočimi in škripajočimi zvoki . Zabaven kvartet na aktivnostni spirali, je nekaj kar preprosto morate imeti. Little Dutch Flowers & Buterflies Pink je zabavna igrača za na voziček brez katere noben sprehod ne bo popoln dogodek. Dojenčki obožujejo premikanje nežno ropotajočih in piskajočih plišastih likov in seveda ogledalo je tudi zelo pomembno.

Spirala za voziček Flowers & Buterflies Pink in ljubek sprehod.

Kakovostna spirala za voziček Little Dutch je ljubkovalna in razvojna igrača, ki spremlja malega otroka na vsakem koraku. Preprosta za  nameščanje na katerikoli voziček, lupino, posteljo, sedež, kamorkoli. Otroka pritegne ki igri, zamoti in pomiri. Igra s priljubljeno igračo Spiralo spodbuja zgodnji razvoj fine motorike, sluha in dotika. Aktivno premikanje rok in usklajevanje gibov spodbuja razvoj koordinacije oko-roka.

Zabavne, modno oblikovane in kakovostne igrače za dojenčke Little Dutch se vedno izkažejo kot odlična darila, ki so vedno lepo sprejeta. Kakovostna in varna igrača je primerna za otroka od rojstva dalje.

Podrobnosti igrače za voziček Flowers & Buterflies Pink:

  • Za igro od 0+ mesecev.
  • Dimenzije izdelka 22x13x12.
  • Ropotajoči zvoki - ropotuljice.
  • Barva roza.
  • Zbirka Rože in metulji.
  • Vsebina embalaže 1 Aktivnost spirala.
  • Pralno v pralnem stroju DA!
  • Navodila za pranje Pralni stroj: 30 stopinj
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igrača za voziček Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.