Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igrača za voziček Spirala Little Goose

Little Dutch
16.9575 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 19,95 €

Akcijska cena 16,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 16,96 €
Quick overview:

Ljubka igrača za voziček Little Dutch ima za dojenčka pripravljenih veliko zabavnih odkritij!


Dojenčki obožujejo igrače za voziček kot je Little Goose obešanka za voziček. Mehka in prijetna igrača za na voziček bo poskrbela za veliko aktivne igre in zgodnjega raziskovanja.

Ljubka spirala za voziček Little Goose ima ogledalo, ropotuljico in piskajočo igračo.  Vse aktivnostne igrače  pa so odete v mehak in modno oblikovan pliš.

Navdušenju dojenčka se rada pridruži zadovoljna mama, ki z veseljem seže po kakovostni in modno oblikovani aktivnostni spirali. Trend-setersko naravnani Little Dutch zlahka poskrbi za dovolj modnega izgleda in kakovost za vsako priložnost. Navdušenju dojenčka nad igro se bo pridružilo navdušenje mame nad kakovostjo, uporabnostjo in dobrim izgledom.

Tako zabavna plišasta igrača kot je ta Little Goose aktivnostna spirala hitro razigra otroka in bo mehak in prijeten dodatek, ki bo polepšal vsak lok za voziček. Zabavna spirala hitro postane nepogrešljiva za vsakega dojenčka, mamico in njun voziček.

Prikupna družbica igrače za voziček je sestavljena iz luštne male hobotnice z ropotuljico, mehke zvezdice z ogledalom in piskajočega kita. Zabavni trio na aktivnostni spirali igrače za voziček, je nekaj kar preprosto morate imeti.

Aktivnostna spirala Little Dutch se zlahka pridruži najbolj zabavnim igračam za voziček brez katerih noben sprehod ne bo popoln dogodek. Dojenčki obožujejo premikanje nežno ropotajočih in piskajočih plišastih likov in seveda ogledalo je tudi zelo pomembno za zgodnji razvoj in zabavo.

Kakovostna igrača za na voziček Little Goose je ljubkovalna in razvojna igrača, ki spremlja malega otroka na vsakem koraku. Preprosta za  nameščanje na katerikoli voziček, lupino, posteljo, sedež, kamorkoli. Otroka pritegne ki igri, zamoti in pomiri. Igra s priljubljeno igračo Spiralo spodbuja zgodnji razvoj fine motorike, sluha in dotika. Aktivno premikanje rok in usklajevanje gibov spodbuja razvoj koordinacije oko-roka.

Zabavne, modno in oblikovane aktivnostne igrače Little Dutch se vedno izkažejo kot odlična darila, ki so vedno lepo sprejeta.

S kakovostnimi igračami za voziček Little Dutch omogočimo otroku varno in zabavno igro od rojstva dalje. Preprosto pritrditev igrač za voziček Little Dutch omogoča zabavno igro kjerkoli. Enostavno jih namestimo kamor želimo; na posteljico, voziček, lupinico, nad igralno podlogo ali avtosedež. Mehka, prijetna in modno oblikovana igrača za voziček Little Goose bo poskrbela za zabavo in razvoj kjerkoli-kadarkoli.

Šifra izdelka: LD8512
EAN: 8713291885127

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kakovostne, skrbno izdelane in zabavne igrače za voziček LITTLE DUTCH zaposlijo še tako nemirne male roke in zagotovo pričarajo zadovoljen nasmeh na obrazu vsakega otroka. Prva raziskovanja dojenčka so z Little Dutch aktivnostno Spiralo takoj pri roki. 

Razvojni učinki:

Igra z igračami za voziček Little Dutch vpliva na otrokov razvoj:

  • Fine motorike
  • Sluha
  • Otipa
  • Koordinacije oko-roka

Little Dutch izdeluje igrače za voziček visoke kakovosti, z elegantnim in modnim dizajnom. Všečne barve, odtisi in ilustracije bodo polepšale interier otroške sobe, posteljice, vozička, lupinice, igralne podloge in navdušile starše in otroke. Vse plišaste igrače Little Dutch so varne, izdelane skladno z evropskimi direktivami in se proizvajajo na družbeno odgovoren način.

Velikost: 10 x 25 x 38 cm Starost: 0m+ Barvano z otroku prijazno barvo Sestava: 100% poliester. Opozorila: Preverite stanje izdelka pred uporabo. Samo nepoškodovan izdelek je varen za igro. Starost 0+

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igrača za voziček Spirala Little Goose

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.