Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igralna podloga z lokom Flowers & Butterflies

Little Dutch
59.4575 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 69,95 €

Akcijska cena 59,46 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 59,46 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Igralna podloga Flowers & Butterflies ima 2 igralna loka, ptičke in metuljičke, ki se družijo z vašo malo rožico!


Igralna podloga Little Dutch Flowers & Buterflies omogoča dojenčku toliko tega za videti, za dotakniti se in za slišati tudi. Imenitno oblikovana igralna podloga z lokom je pravi mali baby-gym v katerem se bo odlično počutila vsaka dojenčica od rojstva dalje. Atraktivna Little Dutch Pink barva se lepo poda v vsak dom in polepša videz vsake sobe. Svetla igralna podloga za dojenčka je popolnoma opremljena telovadnica za punčke, ki bodo v njej veselo stegovale rokaice in varno brcale.

Kakovostne igrače za dojenčke Llittle Dutch dodajo s tem Activity plam mat-om vsak dan nove pustolovščine v življenju radovednega dojenčka. Aktivnostna igralna podloga z lokom je mehko podložena in za varno igro poskrbi kakovosten igralni lok. Na dveh igralnih lokih so pripete mehke plišaste igrače in prikupna družbica petih ljubkih igrač bo zelo pritegnila radovednost male telovadke.

Igralna podloga z lokom Little Dutch za varno telovadbo malih telovadk od rojstva dalje.

Šifra izdelka: LD8717
EAN: 8713291887176

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRALNE PODLOGE Z LOKOM LITTLE DUTCH

Little Dutch igralna podloga z lokom je inovativno oblikovana v obliki rože nad katero veselo letajo plišasti ptički in metuljčki. Vaša mala ptičica, ki bo ležala na svetlo rožnati igralni podlogi za dojenčka z dvema igralnima lokoma oblečenima v imenitno tkanino iz kordure bo uživala v družbi 5 različnih mehkih igrača. Ptički, cvet in metuljčki bodo otroku v pomoč pri razvijanju senzoričnih sposobnosti in koordinacije oko-roka roka. Otroška podloga Flowers & Buterflies je idealna za kombinirajte z drugimi igračami iz Little Dutch kolekcije Flowers & Butterflies. To je odlična podloga za na tla za dojenčka in za usklajen in super moden videz otroške sobe ali katerekoli igralnice.

Podrobnosti igračne podloge:

  • Starost od 0+ mesecev.
  • Dimenzije izdelka 87x87x4 cm.
  • Barva roza.
  • Zbirka Rože in metulji.
  • Vsebina pakiranja 1 igralna podloga z lokom.
  • Podloga pralno v pralnem stroju DA, do 30°C.
  • Navodila za pranje ročno pranje priložena.
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igralna podloga z lokom Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.