Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igralna podloga z lokom Sailors Bay

Little Dutch
69.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

69,95 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Igralna podloga Sailors Bay je mehka in topla z igralnim lokom, ki tako veliko ponudi malemu mornarčku za igro in razvoj!


Igralna podloga Little Dutch Sailors Bay je varna in udobna telovadnica za male mornarčke takoj od rojstva dalje. Little dutch je udobni igralni podlogi za dojenčke dodal še igralni lok, ki spodbuja radovednost dojenčka. Radovednost vodi v raziskovnje in kakovostna podloga za tla za dojenčka ima na dveh igralnih lokih pripeto prikupno družbico plišastih živali. Te bodo veliki izziv dojenčku in malčku, ki se bo trudil doseči svoje nove prijateljčke in se z njimi poigrati. 

Očarljivo oblikovanje igralne podloge za dojenčke Little Dutch poskrbi za številne igralne dejavnosti dojenčka. Izjemno mehka otroška podloga je domiselno oblikovana v podobi školjke in daje videz malega morskega pristana po katerem so oblikovalci dobili estetsko zelo uspešno izpeljan navdih. Na igralnem loku so mehke pišaste igrače s katerimi se bo mali otrok vedno z veseljem igral. Na igralnem loku Sailors Bay je 5 zabavnih kreaturic, ki simbolizirajo morje in življenje na obali.  Mali mornarček bo zelo navdušen, ko bo zagledal svojega galeba, pelikana, svetilnik, jadrnico in duet dveh ribic kako poplesujejo na igralnem loku njegove najljubše igralne podloge.

Popolna igralna podloga za dojenčke z igralnim lokom Little Dutch za vse radovedne male mornarčke od rojstva dalje.

Šifra izdelka: LD8617
EAN: 8713291886179

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRALNE PODLOGE Z LOKOM LITTLE DUTCH

Mehko prešita igralna podloga za na tla z igralnim lokom Little Dutch Sailors Bay je prava in prva izbira za razburljivo igro in prvo telovadbo! Aktivnostna igralna podloga v obliki školjke je topla mehka in udobna. Na njej je igralni lok za dojenčke z veselimi morskimi kreaturicami, ki komaj čakajo, da jih dojenček odkrije. Zanimive plišaste igrače so snemljive zato se bo igra nadaljevala tudi v vozičku, kamor jih zlahka namestimo. Mehka igralna podloga je udobna in tudi zelo modna zato bo imenitne dekorativni dodatek vsake sobe. Little Dutch igralne podloge za dojenčke so tudi prvi zaresni baby gym. Debelo podložena igralna podloga z lokom Little Dutch Sailors Bay je mehka in topla kot gosji puh. Mehko oblazinjena omogoča otroku varno in udobno prvo telovadbo. Ljubki mali morski prebivalci navdušeno čakajo, da jih dojenček odkrije. Zabavna družbica plišastih igrač na udobni igralni podlogi bo poskrbela za razburljivo igro in prva zaznavanja čudes sveta, ki obdajajo otroka. Mala telovadnica je pravi mini fitnes za dojenčka. Na podlogi si bo krepil mišice, razvijal motorične sposobnosti in čutilaEnjoy The Little Things - Little Dutch.

Podobnosti igralne podloge z lokom Sailors Bay:

  • Starost od 0+ mesecev dalje.
  • Dimenzije izdelka 87x87x4 cm.
  • Barva modra.
  • Zbirka Sailors Bay.
  • Vsebina pakiranja 1 igralna podloga z 2 igralnima lokoma.
  • Podloga pralna v pralnem stroju DA.
  • Navodila za pranje Pralni stroj: 30 stopinj.
  • Skladnost EN-71-1-2-3.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igralna podloga z lokom Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.