Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igralna podloga za dojenčke 80x100 cm Pure Pink Blush

Little Dutch
41.97 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 69,95 €

Akcijska cena 41,97 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 41,97 €
Quick overview:

Igralna podloga za dojenčke 80x100 cm Pure Pink Blush za čisto radost igre od rojstva dalje!


Udobna igralna podloga za dojenčka Little Dutch Pure Pink Blush se udobno namesti in polepša vsako stajico za otroka ali se samostojno uporabi. Pure Pink Blush igralna podloga za dojenčka Little Dutch je dobro napolnjena z mehkim polnilom tako, da otrok na njej res zelo udobno leži in se igra. Igralne podloge za dojenčke Pure Pink so pravo malo igrišče za dojenčka in na njej se bo veselo igral in razvijal otrok od rojstva dalje.

Mehko oblazinjena otroška podloga za na tla ali v stajico Pure Pink Blush je razkošno udobna za dojenčka in polepša igled otroške sobice. Mehko podložena in modno oblikovana podloga za tla za dojenčka ustvari pravo otroško igrišče na katerem bo ta raziskoval svoj mali mehki kotiček. Igralna podloga za dojenčka Little Dutch Pure Pink Blush je oblikovana z izjemnim občutkom za dizajn, ki polepša interier vsakega prostora v katerem jo namestiš. 

Igralne podloge za dojenčke Little Dutch iz kolekcije Pure Pink Blush so idealne za male raziskovalce od rojstva dalje. Ljubko oblikovana otroška podloga je mehka, topla, varna in udobna mala telovadnica za krepitev fine in grobe motorike otroka. Udobna otroška podloga za na tla je prvo otroško igrišče, ki je bogato opremljeno s številnimi aktivnostmi za dojenčka ali malčka.


Little Dutch igralne podloge Pure Pink Blush so idealne za prvo raziskovalno igro in telovadbo od rojstva dalje.

Šifra izdelka: 20430151
EAN: 8720168536266

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRALNE PODLOGE Pure Pink Blush Little Dutch

Mehko podložena in prijetno topla igralna podloga za dojenčka Pure Pink Blush playpan mat je prvo malo otroško igrišče na katerem se bodo mali otroci doma odlično zaigrali. Počutili se bodo kot, da so na zabavni in varni telovadni blazini, ki vedno omogoča veliko raziskovalne igre. Varno igranje na prijetnem udobju igralne podloge je izrednega pomen za zgodnji razvoj dojenčka. Radovedni novorojenčki in dojenčki potrebuje svoj mali udobni svet prežet z igro in vedno novimi odkritji, ki čakajo na njih. Igralne izkušnje, ki jo omogoča dobro oblikovana aktivnostna podloga so neprecenljive za zgodnji razvoj najmlajših otrok. Razvoj čutil vida, dotika in sluha med igro na primerno izbrani otroški igralni podlogi, ki dojenčku ponuja igrače za senzorično igro bo s pospešen. Tudi groba motorika bo poleg fine motorike napredovala.

Podrobnosti gralne podloge Little Dutch Pure Pink Blush:

  • Starost 0+ mesecev.
  • Dimenzije izdelka 80x100 cm.
  • Material 70% bombaž / 30% poliester.
  • Polnilo 100% prešit poliester.
  • Barva Pink Blush.
  • Zbirka Pure.
  • Vsebina pakiranja 1 podloga.
  • Pralno v pralnem stroju DA.
  • Navodila za pranje Pralni stroj: 30 stopinj. lahko se lika, ne uši se v sušilcu.
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igralna podloga za dojenčke 80x100 cm Pure Pink Blush

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.