Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Igralna podloga za dojenčke Sailors Bay

Little Dutch
50.9575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 59,95 €

Akcijska cena 50,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 50,96 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Igralna podloga za dojenčke Sailors Bay je 1. malo igrišče za malega mornarčka!


Igralna podloga za dojenčka Sailors Bay je videti kot malo morsko pristanišče sredi otroške sobice. Mehko podložena in modno oblikovana podloga za tla za dojenčka ustvari pravo otroško igrišče na katerem bo ta raziskoval svoj mali morski pristan. Različno teksturirani materiali atraktivno oblikovane igralne podloge Little Dutch spodbujajo prva raziskovanja s prstki in poskrbijo za taktilen razvoj malega otroka. Igralna podloga za dojenčka Sailors Bay je oblikovana z izjemnim občutkom za dizajn, ki polepša interier vsakega prostora v katerem jo namestiš. 

Igralne podloge za dojenčke Little Dutch iz kolekcije Sailors Bay so idealne za male raziskovalce od rojstva dalje. Ljubko oblikovana otroška podloga je mehka, topla, varna in udobna mala telovadnica za kreptiev fine in grobe motorike otroka. Udobna otroška podloga za na tla je prvo otroško igrišče, ki je bogato opremljeno s številnimi aktivnostmi za dojenčka ali malčka. Različnosti tekstur materialov in na njej dodane igrače za dojenčke zagotavljajo ure dolge zabave. Res, na njej je toliko za videti in odkrivati! Zabaven pelikan z nagubanimi krilci ima ribico v kljunčku. Pod prstki se krila oglašajo s šelestečimi zvoki. Mali galeb začne piskati ko se otrok z igra z njim in ga stiska, seveda je tukaj tudi ogledalo za dojenčka ki pluje na črtasti jadrnici. To je strašansko pomembnoi saj je ogledalo za dojenčka pravo čudo brez katerega ne gre. Ropotuljica v obliki prozornega obročka s 3 kroglicami se lepo oglaša in tudi za grizljati se bo kaj našlo.

Little Dutch igralne podloge - za prvo raziskovalno igro in telovadbo fantka od rojstva dalje.

Šifra izdelka: LD8608
EAN: 8713291886087

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRALNE PODLOGE

Mehko podložena in prijetno topla igralna podloga za dojenčka je prvo malo otroško igrišče na katerem se bodo mali otroci doma odlično zaigrali. Počutili se bodo kot, da so v zabavnem morskem zalivčku, ki vedno omogoča veliko raziskovalne igre za male mornarčke. Varno igranje z veliko aktivnosti na prijetnem udobju igralne podloge je izrednega pomen za zgodnji razvoj dojenčka. Skrivnostne plišaste igrače, ki se skrivajo na njej bodo poskrbele za za prve prave avanture malih raziskovalcev. Radovedni novorojenčki in dojenčki potrebuje svoj mali udobni svet prežet z igro in vedno novimi odkritji, ki čakajo na njih.

Senzorične igrače in igralne izkušnje, ki jo prinaša dobro oblikovana aktivnostna podloga so neprecenljive za zgodnji razvoj najmlajših otrok. Razvoj čutil vida, dotika in sluha med igro na primerno izbrani otroški igralni podlogi, ki dojenčku ponuja igrače za senzorično igro bo s pospešen. Tudi groba motorika bo poleg fine motorike napredovala.

Podrobnosti gralne podloge Little Dutch Flowers & Buterflies:

  • Starost 0+ mesecev.
  • Dimenzije izdelka 80x100 cm.
  • Barva LD Blue.
  • Zbirka Sailors Bay.
  • Vsebina pakiranja 1 podloga.
  • Pralno v pralnem stroju DA.
  • Navodila za pranje Pralni stroj: 30 stopinj; operite ločeno
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Igralna podloga za dojenčke Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.