Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Lesen igralni lok Flowers & Butterflies

Little Dutch
47.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

47,95 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Igralni lok Babygym Flowers & Butterflies poskrbi za močne ročice in nožice malih cvetk!


Igralni lok Little Dutch spodbudja dojenčka, da dviga te svoje majhne rokice in jih steguje proti igračam. Od rojstva dalje radovedni dojenčki nujno potrebujejo prave igrače za dojenčke, ki izdatno poskrbijo za razvoj grobe motorike, fine motorike in čutil. Lesen igralni lok Babygym je prva prava telovadnica za dojenčka. Velikost lesenega igralnega loka Flowers & Buterflies je 47,5 x 54 x 59,5 cm. Igralni lok za dojenčke predstavlja malemu telovadcu oziroma telovadki predstavlja nujen babygym, ki mu zagotavlja, da bo razvoj potekal skladno s razvojnim obodbjem.

Leseni igralni lok Little Dutch iz kolekcije Flowers & Buterflies je dovolj velik, trden in varen za intenzivno telovadbo najmlajših. Aktivnostni lok v tej odlični telovadnici za dojenčke se bodo deklice od rojstva dalje zagotovo zelo zabavale. Flowers & Buterflies dizajn je seveda namenjen punčkam ampak tudi bratec lahko brezskrbno vadi v njem. Nihče ne more reči, da ne. Aktivnostni lok ima na drogu 3 ljubke plišaste igrače za dojenčke, ki bodo poskrbele za vse zabavne dogodke vesele vadbe.

Živahen plišast ptiček, taktilen metuljček in pisana rožica bodo poskrbeli za ure užitka in razvoja otroka. Koordinacija oko-roka in motoričen razvoj sta z igralnim lokom kot na dlani. Čutila dojenčka se prebudijo vsakič, ko ročice zagrabijo enega od simpatičnih pliškotov lesenega igralnega loka Babygym Flowers & Buterflies.

Šifra izdelka: LD8710
EAN: 8713291887107

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Igralni lok za dojenčke Babygym Little Dutch Flowers & Buterflies je prava 1. mala telovadnica za dojenčka! Trdno izdelan lesen igralni lok s tremi zanimivimi kreaturicami bo zlahka poskrbel za varno telovadbo najmlajših. S takšnim lesenim lokom dobi dojenček pravi mini fitnes v katerem se bo z veseljem preizkušal v prvih telovadnih podvigih. Privlačno oblikovan akivnostni lok za dojenčke Little Dutch Flowers & Buterflies  je izdelan iz trpežnega lesa in ima trdno konstrukcijo. Na zabavnem lesenem loku visijo trije privlačni prebivalci, ki so povod za obilo stegovanja rok in brcanja.

Odlična telovadba za razvoj jedra telesa - trebušnih misic in zgodnje kordinacije oko-roka. Otrok bo tako prej kobacal in sedel. Različno teksturirane površine treh mehkih igrač, lesenega igralnega loka vplivajo na razvoj čutil dotika dojenčka. Vsaka nova senzorična izkušnja je dobrodošla in dojenčki radi spoznavajo svet, ki jih obdaja z vsemi čutili.  Sodobno oblikovan lesen igralni lok Little Dutch babygym svežega modnega videza, se odlično vključi v interier vsakega doma. Starost 0+

Lesen igralni center Little Dutch babygym s tremi različno teksturiranimi mehkimi živalicami stimulira razvoj kordinacije oko-roka in razvija čutilo dotika. Z brcanjem in stegovanjem dojenček telovadi in krepi  jedro telesa. Zato prej prične kobacati in lažje sedi. Moden dizajn aktivnostnega loka babygym in nežne barve poskrbijo za všečen videz, ki se dobro prilega vsakemu ambijentu otroške sobe.

Enjoy the little things - Little Dutch.

Podrobnosti igrače:

  • Starost 0+ mesecev.
  • Dimenzije izdelka 47,5x54x59,5 cm.
  • 3 x plišasta igrača -Živahen plišast ptiček, taktilen metuljček in pisana rožica.
  • Barva roza.
  • Zbirka Rože in metulji.
  • Vsebina pakiranja 1 lesena otroška telovadnica s 3 mehkimi igračami.
  • Navodila za pranje Igrače: ročno pranje, okvir: obrišite suho krpo.
  • Vnaprej sestavljen; NE, priložena so navodila za montažo.
  • Opozorila! Opozorilo: Odstranite igrače takoj, ko otrok poskuša vstati na roke in kolena, da preprečite morebitne poškodbe zaradi zadušitve.
  • Varnost; Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Lesen igralni lok Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.